0517 234 234

hotelschepen

Waterrijk Stavoren

Waterrijk Stavoren

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Stavoren

Stavoren, de oudste stad van Friesland en één van de Elfsteden, ligt aan het IJsselmeer en heeft een directe verbinding met de Friese meren. Dit maakt Stavoren tot een ideale plek voor watersporters. De hotelschepen liggen in de haven onder het toeziend oog van het Vrouwtje van Stavoren. Dichtbij de haven zijn de winkelstraat, de restaurants en cafés te vinden.
Ook liefhebbers van cultuur en natuur vinden in de omgeving van Stavoren genoeg om van te genieten. Het mooie open landschap met zijn vaarten en meren biedt vele mogelijkheden voor gevarieerde wandelingen en fietstochten.
Vanuit Stavoren kun je prima de andere mooie plekken van Friesland bezoeken. Ga eens kijken bij de Friese Meren, de culturele hoofdstad Leeuwarden of de bossen van Gaasterland. Er is genoeg te doen.

Meer mogelijkheden

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland. Er zijn slaapschepen in zeer veel verschillende vormen en maten. Van luxe tot budget en van groot naar klein. Voor elke gelegenheid kunnen wij wel een geschikt schip vinden. En we kunnen ze natuurlijk naar elke gewenste plek brengen want slaapschepen komt overal waar water is.
Kijk voor zakelijke oplossingen bijvoorbeeld voor grote evenementen of projecten op onze Business website 

Evenementenagenda Stavoren

Hotel Stavoren

Alle hotelschepen
in Stavoren