0517 234 234

Hotel Den Helder – Op zoek naar een betaalbare en originele overnachting in de maritieme stad Den Helder? Kijk dan hier voor één van onze hotelschepen in deze leuke Noord-Hollandse stad. Den Helder is een heel leuke stad voor een citytrip. De stad heeft zelf al veel te bieden en vanaf Den Helder kun je heel goed bijvoorbeeld Texel bezoeken. Na een dagje genieten van deze leuke havenstad en de omgeving is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Slapen op een schip is niet alleen verrassend maar ook voordelig

Er zijn schepen beschikbaar voor bed and breakfast of hotel. Dit is een verrassende en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of familie-uitje. Gedurende het gehele jaar kun je overnachtingen boeken op een schip. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar voor iedereen in de salon. In de ochtend kun je lekker aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water. En doe vooral rustig aan, want je hoeft pas om 12.00 uur van boord.

Het aanbod van schepen

Een bijzondere en originele overnachting aan boord van een hotelschip. Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van snelle sportieve schepen tot fraaie sfeervolle accommodaties. In Den Helder, in het oude havenkwartier Willemsoord, ligt sinds 2018 het hotelschip Antje. Dit schip is net verbouwd tot een prachtig en luxe hotelschip.
De schepen zijn, naast bed and breakfast ook uitermate geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Staat je gewenste overnachting er niet bij?

Heb je bijzondere wensen of andere vragen? Dan staan wij klaar en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. En Slaapschepen liggen over heel Nederland verspreid, de schepen kunnen immers overal waar water is komen. Dus we kunnen ook schepen invaren indien dat gewenst is. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die we bieden.

Hotelschip Den Helder Hotel sail den helder

Hotel Den Helder

Alle hotelschepen
in Den Helder