0517 234 234

Hotel Nijmeegse Vierdaagse 2022

Overnachten op slaapschip tijdens de 104de 4daagse

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens 4Daagse Nijmegen

Na twee jaar gaat de grootste wandelprestatietocht ter wereld weer van start! Meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten, van 11 jaar tot 90+, komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Iedereen doet mee met hetzelfde doel: het felbegeerde 4Daagsekruisje behalen.

De 4Daagse heeft een rijke historie en ontwikkelde zich langs de lijnen van de wereldgeschiedenis. Het evenement overleefde wereldoorlogen, ging mee in maatschappelijke ontwikkelingen, beleefde een enkel dieptepunt en véél unieke hoogtepunten. Deze bijzondere geschiedenis maakt het evenement tot wat het vandaag is: The Walk of the World!

Naast de wandeltocht zijn er ook nog vele festiviteiten in en rondom de stad, dus ook voor bezoekers die niet deelnemen is er voldoende te beleven. Meer informatie over de Nijmeegse Vierdaagse vind je hier.

Overnachten op het water

Speciaal voor de Nijmeegse 4Daagse ligt er een slaapschip in de haven van Nijmegen. Want met zoveel deelnemers zijn al snel alle accommodaties volgeboekt. Het comfortabele schip biedt 4- en 5-daagse arrangementen aan waarbij het ontbijt, lunchpakket en diner zit inbegrepen.
Zo doe je dus onbezorgd mee mee met de wandeltocht want alles wordt voor je geregeld.

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens 4Daagse Nijmegen