0517 234 234

groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Enkhuizen

De parel van het IJsselmeer

Direct naar onze groepsaccommodatiesDirect naar onze groepsaccommodaties

Hotel Enkhuizen – Zoek je een leuke en originele overnachting voor een groep? Boek dan één van onze hotelschepen in deze mooie havenstad aan het IJsselmeer. Er zijn in hier schepen beschikbaar voor bed and breakfast en schepen die je kunt huren als groepsaccommodatie. Een schip is ideaal als hotelaccommodatie, het is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of familie uitje.

Groepsaccommodatie op maat

Een aantal hotelboten zijn ook in zijn geheel af te huren en daarom zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest, een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je in de meeste gevallen de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken.  Het is een bijzondere manier van samen zijn want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op. Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar. Heb je geen zin om zelf te koken dan is het ook mogelijk dat wij catering regelen.

Staat de ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij ook schepen vanuit andere plaatsen laten invaren, wij kunnen aan bijna alle wensen voldoen op het gebied van overnachtingen. Door de uitgebreide keuze aan hotelschepen is er voor iedereen wel een geschikt locatie. Tijdens congressen en bijvoorbeeld festivals kunnen wij groepsaccommodatie aanbieden tot 150 personen per schip. Heb je specifieke wensen voor het boeken van de perfecte accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Alle groepsaccommodaties
in Enkhuizen