0517 234 234

hotelschepen

Goedkoop hotel Alkmaar

Hotel Alkmaar een originele overnachting aan boord van een schip

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Alkmaar – Op zoek naar een betaalbare en originele overnachting in de kaasstad Alkmaar? Kijk dan hier voor één van onze hotelschepen in deze leuke Noord-Hollandse stad. Alkmaar is een heel leuke stad voor een citytrip. De bekende Kaasmarkt en de historische sfeer maken het een erg leuk stad om te bezoeken. Maar de stad heeft meer te bieden, je kunt er ook erg goed shoppen. Je vindt de leukste winkels in Alkmaar. Ook is de horeca een aanrader, er zijn een groot aantal restaurants in Alkmaar, vele mét gezellig terras. Geniet ook van de leukste musea en evenementen, zoals de Wandel4Daagse Alkmaar en Kaeskoppenstad! En na een enerverende dag is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Slapen op een schip is niet alleen verrassend maar ook voordelig

Er zijn schepen beschikbaar voor bed and breakfast of hotel. Dit is een verrassende en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of familie-uitje. Gedurende het gehele jaar kun je overnachtingen boeken op een schip. In de winter wordt de vloot van hotelschepen aangevuld met schepen die zomers tochten zeilen over de Waddenzee en IJsselmeer en in de winter neerstrijken in de stad. Als je met z’n tweeën komt heb je voor minder dan 40 euro heb je al een bed! Het is een prima manier van overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar voor iedereen in de salon. In de ochtend kun je lekker aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water. En doe vooral rustig aan, want je hoeft pas om 12.00 uur van boord.

Het aanbod van schepen

Een bijzondere en originele overnachting aan boord van een hotelschip. Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van snelle sportieve schepen tot fraaie sfeervolle accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook uitermate geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Staat je gewenste overnachting er niet bij?

Heb je bijzondere wensen of andere vragen? Dan staan wij klaar en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. En Slaapschepen liggen over heel Nederland verspreid, de schepen kunnen immers overal waar water is komen. Dus we kunnen ook schepen invaren indien dat gewenst is. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die we bieden.

      

Alle hotelschepen
in Alkmaar