0517 234 234

Een scheeps hotel in Amsterdam

Zoek je een overnachting in Amsterdam? Overnachtingen op het water in deze bruisende stad

Hotel Amsterdam – Bezoek deze bruisende stad en breng de nacht door op het water. In deze stad met zijn bekende grachten en kanalen is er eigenlijk geen toepasselijker manier van overnachten. Amsterdam is een ideale stad voor een citytrip of een weekendje weg. Het biedt zoveel mogelijkheden dat je je er niet kunt vervelen. Buiten alle bekende bezienswaardigheden is Amsterdam op zichzelf al de moeite waard. Terwijl je op straat loopt kun je genieten van kleine straatjes, mooie grachten, karakteristieke bruggen, historische gebouwen, bijzondere schepen en de levendigheid van de mensen op straat.

Amsterdam heeft alles van een wereldstad, maar alles is makkelijk te bereiken te voet of met de tram. s’Avonds kun je terecht in de vele restaurants, cafés en kroegjes. Of bezoek een theater of concert. Wie van het nachtleven wil genieten kan tot in de vroege uurtjes feesten in de vele clubs en discotheken.

Kortom Amsterdam moet je beleven en je hoeft niet op de klok te kijken want als je een hotelschip geboekt hebt want je kunt s’avonds heerlijk aan boord in je bed kruipen.

Slapen op een hotelschip is niet alleen verrassend maar ook goedkoop

In de zomer varen de schepen over de Nederlandse wateren en in de winter dienen zij als Slaapschepen in en buiten Nederland. In de grote steden, zo ook in deze stad, liggen het hele jaar door schepen voor je klaar. Als je met z’n tweeën komt heb je voor minder dan 40 euro heb je al een bed! Het is goed en goedkoop overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er voor iedereen een lekker ontbijt klaar in de salon. Bij mooi weer kun je aan dek een heerlijk kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over de haven. En je hebt de tijd, want uitchecken is pas na 12.00 uur.

Ons hotel aanbod is zeer uitgebreid: van luxe tot basic

De schepen variëren van luxe imposante driemasters en een aantal goed uitgeruste hotelpassagier schepen tot wat eenvoudiger zeilschepen. De meeste van de luxe schepen hebben 2-persoons hutten, met eigen douche- en toiletgelegenheid, uitstekend voor bed and breakfast.
De basic hotelkamers zijn op zeilschepen waar je niet een eigen douche en toilet op de kamer hebt, maar dat wordt weer goed gemaakt door de bijzondere ervaring van het slapen op het water.
De hotelboten zijn vaak ook exclusief af te huren als groepsaccommodatie en daarom zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest,  productpresentatie of familie-uitje.

Staat je ideale hotel accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je specifieke wensen voor het boeken van de ideale accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

We kunnen ook schepen aanbieden voor overnachtingen tijdens evenementen

Kijk voor zakelijke oplossingen bijvoorbeeld voor grote evenementen of projecten ook even op onze Business hotel website . Want wij kunnen ook grote schepen aanbieden met een overnachtingscapaciteit tot over de 150 bedden. We hebben hier veel ervaring mee. Jaarlijks verzorgen we duizenden overnachtingen tijdens b.v. Oerol en Eurosonic-Noorderslag. En bedrijven laten ons graag de tijdelijke huisvesting voor het personeel regelen tijdens werkzaamheden op locatie.

 

 hotel Amsterdam aan de gracht

Hotel Amsterdam Varen over de amsterdamse grachten

hotel amsterdam nieuwendijk

Lekker shoppen in amsterdam in de 9 straatjes