0517 234 234

hotelschepen

Hotel Antwerpen overnachtingen in prachtige stad

Heerlijk slapen op een slaapschip in de haven van Antwerpen

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel in Antwerpen – Zoek je een leuke en originele overnachting in deze prachtige havenstad? Deze stad is namelijk erg aantrekkelijk voor een dagje of een weekendje weg. De historie van de stad gaat terug tot de middeleeuwen. In die tijd groeide het uit tot de grootste stad van de Zeventien Provinciën. Wie de stad tegenwoordig bezoekt ziet dit terug in de mooie oude pleinen, gebouwen en straatnamen. Deze laten het handelsverleden van de stad duidelijk zien. De diamantbeurs en handelaren zorgen tegenwoordig nog steeds voor een bloeiende handel. Deze rijke historie is goed terug te vinden als je hier rond loopt.

Antwerpen is in één dag eigenlijk niet te bekijken. Een weekend of zelfs een midweek verblijven in deze leuke stad geeft je de gelegenheid om eens alles rustig op je in te laten werken. Neem de tijd  voor de details. Geniet van al het schoons dat deze stad te bieden heeft.

Slapen op een schip is niet alleen bijzonder maar ook betaalbaar

Bezoek deze mooie stad en breng de nacht door op een schip. Na een dagje genieten van deze veelzijdige havenstad kun je goed en goedkoop verblijven op een slaapschip. Als je met z’n tweeën komt heb je voor minder dan 40 euro al een bed! Je overnacht op een schip met als verzamelpunt de salon. In je kamer wacht een opgemaakt bed. En als je wakker wordt staat er een lekker ontbijt in de salon. Bij mooi weer kun je fijn aan dek een kop koffie drinken terwijl je een mooi uitzicht hebt op de stad.

Hotel Antwerpen: ons aanbod van schepen

Onze Slaapschepen zijn heel verschillend, van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. Er is voor ieder budget wel een schip te vinden. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van familie, vrienden en collega’s. Indien je het gehele schip huurt heb je de beschikking over alle hutten, de salon en de keuken.

Aanbod van meerdere hotel mogelijkheden

Soms staat net het juiste schip er niet tussen. Dan is het mogelijk om bijvoorbeeld schepen vanuit andere plaatsen te laten invaren. Op deze manier kunnen we ook de overnachtingscapaciteit vergroten.
Zoek je een hotel in een andere stad? Dat is geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland. Kijk voor zakelijke oplossingen voor  bijvoorbeeld grote evenementen of projecten op onze Business hotel website 

Hotel Antwerpen slaapschip waterantwerpen pleinHotel Antwerpen shoppen winkelen

Hotel Antwerpen Station Centraal weekend

Alle hotelschepen
in Antwerpen