Hotel Groningen, slapen op het water

Vind je goedkope overnachting in Groningen bij slaapschepen.nl

Bekijk al onze hotelschepen in Groningen
hotelschepen in Groningen

Goedkoop hotel Groningen – Deze hanzestad is zeer de moeite waard om te bezoeken. Het is een stad die bekend staat om haar rijke historie en variatie aan bezienswaardigheden. Het oude centrum is gevuld met musea, galeries, grote en kleine winkels en goede cafés en restaurants. Het hele jaar is er genoeg te doen en te bekijken. Kom naar deze mooie stad en breng de nacht door op een slaapschip. De schepen varen in de zomer met gasten over de Waddenzee en IJsselmeer. In de winter dienen zij als goedkoop hotelschip. In veel grote steden liggen ze ook in de zomer voor je klaar.  Het is heerlijk thuiskomen op een schip na een lange dag genieten van de stad Groningen.

Eurosonic-Noorderslag

Eénmaal per jaar staat de Groningen in het teken van de muziek. Ooit begon het in 1986 als wedstrijd tussen Nederlandse en Belgische bands. Ondertussen is het uitgegroeid tot een groots festival op meerdere locaties. In januari zijn er rond de 300 optredens te bekijken en jaarlijks komen er zo’n 33.000 bezoekers. Hiervan komt een groot deel professionals uit de muziekindustrie. Tijdens het  festival zorgt Slaapschepen voor een grote vloot schepen. Deze voorzien al deze bezoekers van een bed. Ze liggen vlakbij de Oosterpoort en het centrum van Groningen. Slaapschepen brengt die week honderden extra slaapplaatsen voor de organisatie, bands en festivalgangers.

Hotel Groningen: slapen op het water kan met elk budget

Voor minder dan 35 euro kun je al een bed boeken! Tijdens een weekendje weg of een steden trip is het een prima manier van goed en goedkoop overnachten. In je hut is een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt voor je klaar. Met een beetje geluk is het mooi weer en kun je heerlijk aan dek je koffie drinken. Dat terwijl je geniet van de bedrijvigheid in en rond de haven.

Ook als groepsaccommodatie te boeken

Ben je op zoek naar een hotel of accommodatie in Groningen voor meerdere personen? Dan kun je ook bij slaapschepen terecht. Een schip is namelijk perfect voor een verblijf met vrienden, familie en collega’s. Je hebt dan de beschikking over alle hutten, de keuken en de salon. Kijk bij groepsaccommodaties voor alle mogelijkheden.

Kun je niet je ideale schip vinden?

Wij kunnen ook schepen vanuit andere plaatsen laten invaren. Bijvoorbeeld zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Indien je hier interesse voor hebt dan kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wil je misschien een hotel in een andere stad? Ook dat is geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen in Nederland en het buitenland.
Kijk voor meer hotel oplossingen voor bijvoorbeeld grote evenementen of projecten op onze Business hotel website.

Hotel Academie Groningen mooie tuinen Hotel slaapschepen Hotel Groningen Martinetoren bij nacht

Bekijk al onze hotelschepen in Groningen