0517 234 234

hotelschepen

Hotel Harlingen

Mooie stad aan het Wad

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Harlingen hotel aan het water – Zoek je een leuke en originele overnachting in deze charmante havenstad? Boek dan een bed and breakfast op één van onze hotelschepen  die in de haven liggen. Dit is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of bezoekje aan de stad. Gedurende het gehele jaar kun je overnachtingen boeken op een schip en in de winter wordt de vloot van hotelschepen aangevuld met schepen die zomers tochten zeilen over de Waddenzee en IJsselmeer en in de winter aanmeren in de stad. Na een dagje genieten van deze veelzijdige havenstad is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Hotel Tall Ship Races – Tijdens dit evenement zullen er meerdere slaapschepen in Harlingen liggen. De schepen liggen in dezelfde haven als de Tall Schips, op loopafstand van alle festiviteiten.
De impossante schepen varen Harlingen binnen op 3 augustus 2018, na de Sail In Parade, zodra ze gefinisht zijn boven Vlieland en Terschelling. Er zullen ook veel tochtjes gevaren worden in en rond de haven. Er is volop muziek en kraampjes met eten en drinken. Hier vind je meer informatie over het evenement en de slaapschepen in Harlingen.

Overnachten op een slaapschip is niet alleen verrassend maar ook voordelig

Voor minder dan 40 euro heb je al een bed! Het is een voordelige manier van overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar voor iedereen in de salon. Bij mooi weer kun je lekker aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water. En je hebt de tijd, want uitchecken is pas na 12.00 uur.

Ons aanbod van hotel schepen in Harlingen

Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Soms kun je het ideale schip niet vinden. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Mocht je specifieke wensen hebben of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

 

Hotel Harlingen Tall ships races

Harlingen hotel brug Noorderhaven Harlingen centrum Harlingen

Alle hotelschepen
in Harlingen