0517 234 234

hotelschepen

Goedkoop hotel Maastricht

wakker worden op het water bij slaapschepen.nl

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Maastricht – Deze stad behoort tot één van de steden die zich “de oudste stad van Nederland” noemen. Met zekerheid is dat niet te zeggen, maar aan de hand van opgravingen is in ieder geval wel vastgesteld dat deze stad twintig eeuwen bewoond is geweest.
Als je nu door de stad loopt dan zie je deze lange geschiedenis overal terug. Maar de stad heeft nog veel meer te bieden, de historische panden worden afgewisseld met hippe design-winkels. Er zijn vele musea, bijzondere exposities en leuke festivals. In de stad zijn weidse pleinen vol met terrasjes en restaurants waar je qua smaak niks te kort komt. Zoek je de rust dan vind je avontuurlijke grotten en prachtige wijngaarden. Deze bijzondere stad is zeker een bezoek waard. Het is dan ook voor velen een geliefde bestemming voor een dag shoppen, cultuur snuiven en culinair genieten.

Bezoek deze prachtige oude hoofdstad van het gastvrije Limburg  en breng de nacht door op een schip. In de zomer varen deze schepen over de Nederlandse wateren en in de winter dienen zij als goedkoop hotel in diverse steden in Nederland. In deze liggen het hele jaar door schepen klaar voor je klaar. Na een enerverende dag is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen die afgemeerd liggen aan de Maas.

Slapen op een schip is niet alleen verrassend, maar ook voordelig

Het is een prima manier van overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar. Bij mooi weer kun je heerlijk aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over de haven. En je hebt de tijd, want uitchecken hoeft pas om 12.00 uur.

Keus genoeg

Een bijzondere en originele overnachting aan boord van schip. Perfect voor vrienden, familie en collega’s. Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van snelle sportieve schepen tot fraaie sfeervolle accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je specifieke wensen hebben voor het boeken van de ideale accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad dan Maastricht? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

Alle hotelschepen
in Maastricht