0517 234 234

hotelschepen

Goedkoop hotel Maastricht

wakker worden op het water bij slaapschepen.nl

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Maastricht – Bezoek deze prachtige oude hoofdstad van het gastvrije Limburg  en breng de nacht door op een schip. In de zomer varen deze schepen over de Nederlandse wateren en in de winter dienen zij als goedkoop hotel in diverse steden in Nederland. In deze liggen het hele jaar door schepen klaar voor je klaar. Na een enerverende dag is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen die afgemeerd liggen aan de Maas.

Slapen op een schip is niet alleen verrassend, maar ook voordelig

Het is een prima manier van overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar. Bij mooi weer kun je heerlijk aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over de haven. En je hebt de tijd, want uitchecken hoeft pas om 12.00 uur.

Keus genoeg

Een bijzondere en originele overnachting aan boord van schip. Perfect voor vrienden, familie en collega’s. Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van snelle sportieve schepen tot fraaie sfeervolle accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je specifieke wensen hebben voor het boeken van de ideale accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad dan Maastricht? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

Alle hotelschepen
in Maastricht