0517 234 234

hotelschepen

Overnachten op een schip – Hotel Nijmegen

Overnacht op een hotel schip in nijmegen

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Nijmegen-Bezoek deze mooie oude stad en breng de nacht door op een traditioneel zeil schip of hotelschip. In de zomer varen sommige van deze schepen over de Nederlandse wateren en in de winter dienen zij als goedkoop hotel in diverse steden in Nederland waaronder Nijmegen. In de grote steden liggen het hele jaar door schepen klaar voor je klaar. Na een enerverende dag is het een goed thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Slapen op een schip in nijmegen is niet alleen verrassend, maar ook voordelig

Het is een prima manier van overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er in het hotelschip in Nijmegen een lekker ontbijt klaar. Bij mooi weer kun je heerlijk aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over de haven. En je hebt de tijd, want uitchecken hoeft pas om 12.00 uur.

Keus genoeg

Een bijzondere en originele overnachting aan boord van hotel schip in Nijmegen. Perfect voor vrienden, familie en collega’s.
Onze schepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van snelle sportieve zeilschepen tot fraaie sfeervolle accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale hotel schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen dan Nijmegen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je specifieke wensen hebben voor het boeken van de ideale accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  nijmegen_marktplatz  MEDION DIGITAL CAMERA  nijmegen-eten  1997_81_4daagse_nijmegen  nijmegen-terras Goedkoop hotel

Alle hotelschepen
in Nijmegen