0517 234 234

hotelschepen

Hotel in bijzondere stad Rotterdam

Vind je goedkope overnachting bij Slaapschepen.nl

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Prima slapen op slaapschip – Bezoek dé havenstad van Nederland en breng de nacht door op het water. De stad is gelegen aan de Nieuwe Maas. Eén van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam is de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer. Nadat Rotterdam in WO II met grote verwoestingen in het centrum te kampen had is er voor vernieuwende architectuur gekozen. Dit heeft er voor gezorgd dat Rotterdam een compleet ander karakter heeft dan de overige grote steden.

Nog steeds wordt er gebouwd in het gebied rond de Nieuwe Maas. Een voorbeeld hiervan is de Kop van Zuid en de Wilhelminapier. Op deze plaats werden de hoogste wolkenkrabbers van Nederland gerealiseerd. En tussen al deze moderne gebouwen staat Hotel New York, daar lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Hotel New York is sinds 1993 gevestigd in het prachtige voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika Lijn. Het interieur doet je denken dat je terug in de tijd bent gegaan en je hebt er een prima menukaart om uit te kiezen. In de gangen van het restaurant vind je nog veel oude foto’s en attributen. Deze vertellen over de tijd waar nog veel Nederlanders hun geluk gingen beproeven in Amerika. Je kunt terug naar het centrum lopen over de Erasmusbrug of een watertaxi nemen. Deze watertaxi’s zijn typisch voor Rotterdam, het zijn moderne en klassieke taxi’s die je overal naar toe kunnen brengen.

Het is een stad met een rijk verleden en een stad die vooruit kijkt. En zeker de moeite waard om een weekendje of langer te bezoeken. Een hotelschip in het centrum kan dan als ideale uitvalsbasis gebruikt worden om de stad van dichtbij te beleven. Daarnaast is goedkoop verblijf op een hotelschip de ideale manier om een nautisch en origineel tintje te geven aan je stedentrip in Rotterdam.

Hotel Rotterdam: van luxe tot budget

Goedkoop hotel Rotterdam – Verblijven op een slaapschip is een zeer gepaste manier van overnachten in deze moderne wereldstad. Er is keus uit luxe schepen en budget bedden. Het gehele jaar is het mogelijk om te overnachtingen op een slaapschip. In de winter worden de slaapschepen aangevuld met schepen in de zomer zeilen met toeristen en in de winter aanmeren in Rotterdam. De schepen zijn allen perfect als goedkoop bed and breakfast en tevens te huur als groepsaccommodatie.  Je slaapt op een schip met als middelpunt een gezellige salon. Bij aankomst wacht een comfortabel en opgemaakt bed. In de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar voor iedereen in de salon. En als het zonnetje schijnt kun je fijn aan dek genieten van je kop koffie terwijl je uitkijkt over het water. En je kunt rustig aan doen, want uitchecken is pas om 12.00 uur.

Kun je de ideale accommodatie niet vinden? Er zijn nog veel meer mogelijkheden

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij vanuit andere plaatsen schepen laten invaren zodat de capaciteit vergroot wordt. Heb je bijzondere wensen dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je overnachten in een andere stad? Ook dat is geen probleem want er zijn behoorlijk veel slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland. Deze kunnen desgewenst laat elke plek varen welke bereikbaar is via het water.
Voor zakelijke oplossingen bijvoorbeeld voor  grote evenementen, festivals of projecten kun je kijken op onze Business hotel website
Erasmusbrug hotel watertaxi Fietsen in de sneeuw hotel rotterdam kubuswoningen

.

 

Alle hotelschepen
in Rotterdam