0517 234 234

Hotel Alkmaar – Op zoek naar een betaalbare en originele overnachting in de kaasstad Alkmaar? Kijk dan hier voor één van onze hotelschepen in deze leuke Noord-Hollandse stad. Alkmaar is een heel leuke stad voor een citytrip. De bekende Kaasmarkt en de historische sfeer maken het een erg leuk stad om te bezoeken. Maar de stad heeft meer te bieden, je kunt er ook erg goed shoppen. Je vindt de leukste winkels in Alkmaar. Ook is de horeca een aanrader, er zijn een groot aantal restaurants in Alkmaar, vele mét gezellig terras. Geniet ook van de leukste musea en evenementen, zoals de Wandel4Daagse Alkmaar en Kaaskoppenstad! En na een enerverende dag is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Groepsaccommodatie op maat

Een aantal hotelboten zijn ook in zijn geheel af te huren en daarom zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest, een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je in de meeste gevallen de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken.  Het is een bijzondere manier van samen zijn want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op. Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar. Heb je geen zin om zelf te koken dan is het ook mogelijk dat wij catering regelen.

Staat de ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij ook schepen vanuit andere plaatsen laten invaren, wij kunnen aan bijna alle wensen voldoen op het gebied van overnachtingen. Door de uitgebreide keuze aan hotelschepen is er voor iedereen wel een geschikt locatie. Tijdens congressen en bijvoorbeeld festivals kunnen wij groepsaccommodatie aanbieden tot 150 personen per schip. Heb je specifieke wensen voor het boeken van de perfecte accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Alkmaar hotel.kaasmarkt

Bekijk al onze groepsaccommodaties in Alkmaar