0517 234 234

groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties in Amsterdam

Leuke accommodaties op het water

Direct naar onze groepsaccommodatiesDirect naar onze groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Amsterdam – Bezoek deze bruisende stad en breng de nacht door op het water. In Amsterdam met zijn bekende grachten en kanalen is er eigenlijk geen toepasselijker manier van overnachten. Gedurende het gehele jaar kun je overnachting boeken op een schip en in de winter wordt de vloot van hotelschepen aangevuld met schepen die zomers tochten zeilen en in de winter aanmeren in de havens en grachten. De schepen zijn allen ideaal als bed and breakfast en tevens zeer geschikt als groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie Amsterdam

Een aantal hotelschepen zijn ook in zijn geheel af te huren en daarom zeer geschikt als groepsaccommodatie voor b.v. een workshop, een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je in de meeste gevallen de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken.  Het is een bijzondere manier van samen zijn want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels in de groepsaccommodatie op.

Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar, want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele groepsaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting in één van onze groepsaccommodaties kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Ons aanbod aan hotel schepen: van luxe tot basic

De hotelschepen in Amsterdam variëren van luxe grote driemasters en een aantal goed uitgeruste hotelpassagier schepen tot wat eenvoudiger zeilschepen. De meeste van de luxere hotelschepen hebben tweepersoons hutten, met eigen douche- en toiletgelegenheid.
De basic groepsaccommodaties zijn op zeilschepen waar je niet een eigen douche en toilet op de kamer hebt, maar dat wordt weer goed gemaakt door de bijzondere ervaring van het slapen op het water. Een kleine greep uit het aanbod van schepen in Amsterdam:

Boreas
Een sfeervol schip met een heel gezellige salon. Deze tjalk ligt elke winter van november t/m maart in Amsterdam en is te huur als groepsaccommodatie voor groepen tot 14 personen. Het zeer gastvrije schipperspaar heet je graag van harte welkom aan boord en kan je vele tips geven voor een prettig verblijf in de hoofdstad

Loungeklipper Avontuur
Dit schip biedt plaats aan groepen tot 20 personen. Het schip is modern en comfortabele in gericht met grote salon, grote keuken en tien 2-persoonshutten. Voor de groepen die wat meer privacy willen is dit een perfect schip.

Locaties door heel Nederland

Door de uitgebreide keuze aan hotelschepen in Amsterdam is er voor iedereen wel een geschikt locatie. Daarnaast lopen veel waterwegen door de hele stad heen. Deze waterwegen maken het mogelijk om op veel verschillende plekken hotelschepen aan te meren. Tijdens congressen en b.v. festivals kunnen wij groepsaccommodaties aanbieden tot 150 personen per hotelschip. Wij kunnen exclusief voor elk gezelschap een hotelschip reserveren.

Staat de geschikte accommodatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Mocht de groepsaccommodatie van je keuze er niet tussen staan in dan kunnen wij altijd alsnog een geschikt hotelschip regelen. Neem dan contact met ons op.

Groepsaccommodatie Amsterdam

Hotel Amsterdam groepsaccommodatie slaapschepen

Groepsaccommodatie AmsterdamGroepsaccommodatie Amsterdam Boreas

Alle groepsaccommodaties
in Amsterdam