Goedkope groepsaccommodatie Groningen – hotel schepen in deze mooie stad

Bezoek het veelzijdige Groningen

Bekijk al onze groepsaccommodaties in Groningen
groepsaccommodaties in Groningen

Groepsaccommodatie Groningen – Bezoek deze mooie stad en breng de nacht door op een traditioneel zeilschip. In de zomer zeilen deze charterschepen over de Nederlandse wateren en in de winter dienen zij als slaapschepen in diverse steden in Nederland. In de grote steden liggen het hele jaar door schepen klaar voor je klaar. Na een enerverende dag is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven van Groningen.

Groepsverblijf op een hotelschip in de noordelijke hoofdstad

Een aantal hotelboten zijn ook in zijn geheel af te huren en daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld een workshop, een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken. Het is een bijzondere manier van samen zijn, want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op. En wil je samen de wat gaan doen dan zijn hier wat ideeën voor een activiteiten in de stad en omstreken.

Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar, want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele groepsaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting op onze schepen kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Staat je ideale groepsaccommodatie in Groningen er niet bij?

Mocht het ideale groepsaccommodatie in Groningen er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je specifieke wensen hebben voor het boeken van de ideale accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

 

 

Oosterhaven groepsaccommodatie haven met slaapschepen museum groepsverblijf Groepsverblijf hotel in het mooie Groningen

 

 

Bekijk al onze groepsaccommodaties in Groningen