0517 234 234

groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties in Groningen

Bezoek het veelzijdige Groningen

Direct naar onze groepsaccommodatiesDirect naar onze groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties in Groningen – Bezoek deze mooie stad en breng de nacht door op een traditioneel zeilschip. In de zomer zeilen deze charterschepen over de Nederlandse wateren en in de winter dienen zij als slaapschepen in diverse steden in Nederland. In de grote steden liggen het hele jaar door schepen klaar voor je klaar. Na een enerverende dag is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven van Groningen.

Groepsverblijf op een hotelschip in de noordelijke hoofdstad

Een aantal hotelboten in Groningen is ook in zijn geheel af te huren als groepsaccommodatie.  Ze zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een verblijf met vrienden, teamuitje, workshop of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken. Het is een bijzondere manier van samen zijn, want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op. En wil je samen wat gaan doen dan zijn hier wat ideeën voor een activiteiten in de stad en omstreken.

Voor elke groepsvakantie een passend schip

Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar. Want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele groepsaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting in Groningen op onze schepen kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Een aantal van onze groepsaccommodatie in het centrum

Onderstaande schepen zijn een paar voorbeelden van de hotelschepen die wij in Groningen aanbieden. Deze schepen liggen dichtbij het centrum van Groningen. Tijdens congressen en bijvoorbeeld festivals kunnen wij in Groningen groepsaccommodatie aanbieden tot 150 personen per schip. Heb je specifieke wensen voor het boeken van de perfecte groepsaccommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

De Spes Mea, in het centrum van Groningen, ligt in de wintermaanden klaar om groepen aan boord te ontvangen. Het schip is in totaal geschikt voor 22 personen.

Onderneming is nieuw in Groningen. Dit gezellige schip ligt praktisch het hele jaar door in Groningen als groepsverblijf en hotelschip.

Nova Cura Groningen, voor kleine groepen tot 12 personen. Het is een mooi ingericht schip voor kleine groepen tot en met 12 personen.

Willem Jacob Groningen is een eenvoudig maar gezellig schip voor grote groepen.

Staat je ideale groepsaccommodatie in Groningen er niet bij?

Mocht de ideale groepsaccommodatie in Groningen er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies of om je wensen kenbaar te maken.

Wil je een groepsaccommodatie in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer groepsaccommodaties buiten Groningen verspreidt over Nederland en het buitenland.

Indien je een kleinere plek zoekt kun je ook kijken bij de hotelschepen in Groningen. Op deze schepen kun je een losse hut boeken voor bijvoorbeeld 2 of 4 personen.

Tips voor komende tijd

Noorderzon
Noorderzon Performing Arts Festival Groningen is de bijzondere combinatie van een internationaal kunstenfestival met spannende hedendaagse podiumkunsten uit alle delen van de wereld. Een groots festival van elf dagen in het vrij toegankelijk Noorderplantsoen en diverse locaties in de stad.
Er wordt werk gepresenteerd van bekende artiesten, oude bekenden en jonge makers uit landen als Frankrijk, Australië, Cambodja, Noorwegen, België, Duitsland, Thailand, Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Zwitserland, Finland, Zuid-Afrika, Mozambique en Hongarije
De 30e editie van Noorderzon Performing Arts Festival vindt plaats van 13 t/m 23 aug 2020.

WinterWelvaart 
Rond half december liggen in Groningen aan de kades van de Hoge, Lage en Kleine der A liggen meer dan twintig historische charterschepen. In het ruim van deze schepen kun je genieten van een uitgebreid muziek- en theaterprogramma met artiesten uit alle windstreken.

WinterWelvaart heeft natuurlijk ook een kerstmarkt. Maar verwacht geen traditionele kerststalletjes met kerstaccessoires. WinterWelVaart doet het net even anders! In de gezellige houten huisjes en kraampjes vind je een uitgebreide selectie aan winterse producten. Er is kunst en antiek, eten, drinken en niet-te-missen snuisterijen.

Eurosonic Noorderslag
Dit festival is een proeftuin van Europese popmuziek dat jaarlijks vier dagen lang in januari in de Groningen plaatsvindt. Het festival is ooit in 1986 begonnen met Noorderslag als wedstrijd tussen Belgische en Nederlandse bands. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groots festival met meerdere locaties. Hierdoor zijn er in totaal ongeveer 300 optredens te bewonderen. Jaarlijks komen er zo’n 33.000 bezoekers waarvan een aanzienlijk deel professionals uit de muziekindustrie. In 2021 is Eurosonic Noorderslag in Groningen van 13 t/m 16 januari. Ook dan zullen de havens van Groningen weer vol liggen met Slaapschepen om alle gasten en artiesten te herbergen. Meer informatie over de slaapschepen in Groningen tijdens het festival.

Heb je nog vragen?

Wellicht vind je het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen over je groepsaccommodatie in Groningen op deze pagina. En anders kun je natuurlijk altijd contact opnemen via de mail, chat of telefoon.

Oosterhaven groepsaccommodatie haven met slaapschepen museum groepsverblijf Groepsverblijf hotel

Alle groepsaccommodaties
in Groningen