0517 234 234

groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Harlingen

Mooie stad aan het Wad

Direct naar onze groepsaccommodatiesDirect naar onze groepsaccommodaties

Groepaccommodatie Harlingen – Zoek je een leuke en originele overnachting in deze charmante havenstad? Boek dan een overnachting op één van onze hotelschepen  die in de haven liggen. Dit is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of bezoekje aan de stad. Gedurende het gehele jaar kun je overnachtingen boeken op een schip en in de winter wordt de vloot van hotelschepen aangevuld met schepen die zomers tochten zeilen over de Waddenzee en IJsselmeer en in de winter aanmeren in de stad. Na een dagje genieten van deze veelzijdige havenstad is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Groepsaccommodatie op een traditioneel schip

Een aantal hotelboten zijn in zijn geheel af te huren en daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld een workshop, een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken.  Het is een bijzondere manier van samen zijn, want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op.

Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar, want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele hotelaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting op onze schepen kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Ons aanbod van schepen

Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. De schepen zijn, naast groepsaccommodatie ook zeer geschikt als bed & breakfast.

Soms kun je het ideale schip niet vinden. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Mocht je specifieke wensen hebben of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een overnachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

Hotel Harlingen Hotel Harlingen

 

harlingen

Alle groepsaccommodaties
in Harlingen