0517 234 234

Groepsaccommodatie Den Helder

Dé marine-stad van Nederland

Groepsaccommodatie  Den Helder – Op zoek naar een betaalbare en originele overnachting voor een groep in de maritieme stad Den Helder? Kijk dan hier voor één van onze hotelschepen in deze leuke Noord-Hollandse stad. Den Helder is een heel leuke stad voor een citytrip. De stad heeft zelf al veel te bieden en vanaf Den Helder kun je heel goed bijvoorbeeld Texel bezoeken. Na een dagje genieten van deze leuke havenstad en de omgeving is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Overnachten op een schip is niet alleen bijzonder maar ook voordelig

Een aantal hotelboten zijn in zijn geheel af te huren en daarom zeer geschikt voor bijvoorbeeld een workshop, een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken.  Het is een bijzondere manier van samen zijn, want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op.

Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar, want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele hotelaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting op onze schepen kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Ons aanbod van schepen

Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. De schepen zijn, naast groepsaccommodatie ook zeer geschikt als bed & breakfast.
Soms kun je het ideale schip niet vinden. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Mocht je specifieke wensen hebben of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een overnachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

Staat je gewenste overnachting er niet bij?

Heb je bijzondere wensen of andere vragen? Dan staan wij klaar en kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. En Slaapschepen liggen over heel Nederland verspreid, de schepen kunnen immers overal waar water is komen. Dus we kunnen ook schepen invaren indien dat gewenst is. Vraag gerust naar de vele mogelijkheden die we bieden.

Hotelschip Den Helder Hotel sail den helder

Hotel Den Helder