0517 234 234

groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Leeuwarden, slapen op een schip

Midden in Friesland: een mooie stad vol cultuur

Direct naar onze groepsaccommodatiesDirect naar onze groepsaccommodaties

Accommodatie Leeuwarden slaapschepen zijn beschikbaar voor bed and breakfast en er zijn schepen die je kunt huren als goedkope groepsaccommodatie. Een hotelschip is ideaal als hotelaccommodatie, het is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of familie uitje. Gedurende het gehele jaar kun je overnachtingen boeken op een schip en in de winter wordt de vloot van vakantiehuisjes aangevuld met schepen die zomers tochten zeilen over de Waddenzee en IJsselmeer en in de winter onder andere neerstrijken in de stad.

Vakantiehuis Friesland

Een aantal hotelboten zijn dus ook in zijn geheel af te huren en daarom zeer geschikt voor een schoolreisje, vrijgezellenfeest, een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je in de meeste gevallen de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken. Het is een bijzondere manier van samen zijn want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op. Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar. Heb je geen zin om zelf te koken dan is het ook mogelijk dat wij catering regelen.

Staat de ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij ook schepen vanuit andere plaatsen laten invaren, wij kunnen aan bijna alle wensen voldoen op het gebied van overnachtingen. Door de uitgebreide keuze aan hotelschepen is er voor iedereen wel een geschikt locatie. Tijdens congressen en bijvoorbeeld festivals kunnen wij in Leeuwarden groepsaccommodaties aanbieden tot 150 personen per schip. Heb je specifieke wensen voor het boeken van de perfecte accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Hotel groepsaccommodatie LeeuwardenHotel groepsaccommodatie LeeuwardenHotel groepsaccommodatie frieslandLeeuwarden centrum Hotel groepsaccommodatie

Alle groepsaccommodaties
in Leeuwarden