0517 234 234

groepsaccommodaties

Rotterdam

Overnachten in de havenstad, natuurlijk op een hotelschip!

Direct naar onze groepsaccommodatiesDirect naar onze groepsaccommodaties

Hotel Rotterdam – Bezoek dé havenstad van Nederland en breng de nacht door op het water. Het is een originele en leuke manier van overnachten in een havenstad. Gedurende het gehele jaar kun je overnachting boeken op een schip en in de winter wordt de vloot van hotelschepen aangevuld met schepen die zomers tochten zeilen en in de winter neerstrijken in Rotterdam. De schepen zijn allen ideaal als bed and breakfast en tevens zeer geschikt als groepsaccommodatie.

Groepsaccommodatie

Een aantal hotelboten zijn ook in zijn geheel af te huren en daarom zeer geschikt voor een vrijgezellenfeest een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je in de meeste gevallen de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken.  Het is een bijzondere manier van samen zijn want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op. Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar.  Heb je geen zin om zelf te koken dan is het ook mogelijk dat wij catering regelen.

Ons aanbod aan hotel schepen: van luxe tot basic

De hotelschepen variëren van luxe imposante driemasters en een aantal goed uitgeruste hotelpassagier schepen tot wat eenvoudiger zeilschepen. De meeste van de luxe hotelschepen hebben tweepersoons hutten, met eigen douche- en toiletgelegenheid, uitstekend als bed and breakfast.
De basic hotelkamers zijn op zeilschepen waar je niet een eigen douche en toilet op de kamer hebt, maar dat wordt weer goed gemaakt door de bijzondere ervaring van het slapen op het water.

Staat jouw ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij ook schepen vanuit andere plaatsen laten invaren, wij kunnen aan bijna alle wensen voldoen op het gebied van overnachtingen. Door de uitgebreide keuze aan hotelschepen in Rotterdam is er voor iedereen wel een geschikt locatie. Tijdens congressen en bijvoorbeeld festivals kunnen wij in Rotterdam groepsaccommodatie aanbieden tot 150 personen per schip. Heb je specifieke wensen voor het boeken van de perfecte accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een aantal van onze groepsaccommodaties in Rotterdam

Onderstaande schepen zijn een paar voorbeelden van de hotelschepen die wij in Rotterdam kunnen aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan de gezellige charterschepen Luciana en Catharina. Deze schepen liggen dichtbij het centrum van Rotterdam en zijn buiten het vaarseizoen in de zomer beschikbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om op deze schepen in het vaarseizoen een meerdaagse zeiltocht te boeken. Ook zijn er in Rotterdam verschillende hotelschepen die daar een vaste ligplaats hebben door het hele jaar heen. Logeerboot Rotterdam Kralingen en appartementenschip de Visithor zijn perfect voor stedentripjes met vrienden of familie.

Luxe hotelschip Wilhelmina is een prachtige groepsaccommodatie in de Leuvehaven. Het schip is geschikt voor groepen tot 12 personen.

Marie Galante ligt het hele jaar door in Rotterdam. Het is een sfeervol zeilschip waar groepen tot 21 personen kunnen verblijven.

Boathotel is verdeeld in twee mooie appartementen welke apart en samen te huur zijn. In totaal kunnen er 14 personen overnachten.

Zoek je toch een hotel in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en omstreken.

Hotel Rotterdam Goedkoop overnachten Hotel Rotterdam Goedkoop overnachten Hotel Rotterdam Goedkoop overnachten Hotel Rotterdam Goedkoop overnachten

Alle groepsaccommodaties
in Rotterdam