0517 234 234

groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties in Dokkum

Kleine stad met grote geschiedenis

Direct naar onze groepsaccommodatiesDirect naar onze groepsaccommodaties

Hotel Groepsaccommodatie Dokkum – Zoek je een leuke en originele groepsaccommodatie in het Friese Dokkum? Boek dan een overnachting op een traditioneel zeilschip, in de zomer zeilen ze met gasten en in de winter zijn ze te huur als groepsverblijf of hotel. Dit is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg met vrienden of familie uitje.

Groepsaccommodatie op een traditioneel schip

Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken.  Het is een bijzondere manier van samen zijn, want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op.

Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar, want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele hotelaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting op onze schepen kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Ons aanbod van schepen

Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. De schepen zijn, naast groepsaccommodatie ook zeer geschikt als bed & breakfast.

Soms kun je het ideale schip niet vinden. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Mocht je specifieke wensen hebben of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een overnachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

Hotel Dokkum Groepsaccommodatie dokkum Hotel Dokkum

Alle groepsaccommodaties
in Dokkum