0517 234 234

groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie Leiden

Kom en bezoek deze mooie historische stad

Direct naar onze groepsaccommodatiesDirect naar onze groepsaccommodaties

Hotel Leiden – Zoek je een plek voor een originele en betaalbare overnachting met een groep? In Leiden liggen schepen klaar die zeer geschikt zijn voor een overnachting met vrienden, familie of collega’s.

Groepsaccommodatie

Een aantal van onze Slaapschepen zijn ook exclusief te huren en daarom zeer geschikt voor een groepsactiviteit zoals een workshop, een productpresentatie of een familie-uitje. Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken. Het is een bijzondere manier van samen zijn want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op.

Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar, want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele hotelaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting op onze schepen kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je specifieke wensen hebben voor het boeken van de ideale accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

Alle groepsaccommodaties
in Leiden