0517 234 234

hotelschepen

Heerenveen

Hotel in Heerenveen tijdens WK schaatsen in Thialf

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Heerenveen – Zoek je een leuke en originele overnachting voor een groep in Heerenveen? Boek dan één van onze hotelschepen in deze Friese schaatsstad. Er zijn hier schepen beschikbaar voor bed and breakfast en schepen die je kunt huren als groepsaccommodatie. Een Slaapschip is ideaal als hotelaccommodatie, het is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of familie uitje. Gedurende het gehele jaar kun je overnachtingen boeken op een schip en in de winter wordt de vloot van hotelschepen aangevuld met schepen die zomers tochten zeilen over de Waddenzee en IJsselmeer en in de winter neerstrijken in de stad. Na een tour door de stad is het een prima thuiskomen op één van de hotelschepen in de haven van Heerenveen.

Slapen op een schip is bijzonder en voordelig

Het is een ideale manier van overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut is een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar in de salon. Bij mooi weer kun je aan dek een heerlijk kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water. En je hebt de tijd, want uitchecken is pas na 12.00 uur.

Ons aanbod aan hotelschepen in Heerenveen

Een bijzondere en originele overnachting aan boord van een charterschip. Onze schepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van snelle sportieve zeilschepen tot fraaie sfeervolle hotel accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook uitermate geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je specifieke wensen voor het boeken van de ideale accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.
Kijk voor zakelijke oplossingen bijvoorbeeld voor  grote evenementen of projecten op onze Business website 

Alle hotelschepen
in Heerenveen