0517 234 234

Hotel Den Haag

Een stad met een zeer divers karakter

Bekijk al onze hotelschepen in Den Haag

Hotel Den Haag  De meeste mensen denken bij Den Haag aan het parlement. In de stad zijn namelijk de Nederlandse regering en het parlement gevestigd en het is de residentie van het koninklijk huis. Alhoewel het niet de hoofdstad is van Nederland, vervult wel degelijk deze rol. Alle ambassades en ministeries zijn er te vinden. Daarnaast is de stad standplaats van vele nationale en internationale rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof, en het Internationaal Strafhof.

Naast het parlement is het ook een plek met gezellige drukte en vele culturele activiteit. Het kan ook een oase van rust zijn, want even buiten de stad kun je heerlijk je hoofd leeg maken op het strand.  Het 11 kilometer lange strand geeft Den Haag iets bijzonders. De horizon, de frisse zeelucht en de zwemmers, wandelaars en surfers roepen vier seizoenen lang een vakantiegevoel op.

Een weekendje Den Haag betekent kiezen. In vrijwel geen enkele andere Nederlandse stad zijn zo veel attracties en bijzondere dingen te zien. Breng een bezoek aan het beroemde Binnenhof of ontdek Holland in het klein bij Madurodam. Ga relaxen op ’t strand van Scheveningen of bekijk de mooiste meesterwerken in het Gemeentemuseum Den Haag. Eén ding is zeker: je zult je hier zeker vermaken. Wat je ook van plan bent in Den Haag, er is voor elk wat wils. En na een drukke dag in de stad of op het strand is het heerlijk thuiskomen op één van de hotelschepen in de haven.

Een originele en betaalbare overnachting op een slaapschip

Overnachten op een schip is weer eens wat anders tijdens een weekendje weg of familie-uitje. En als je met z’n tweeën komt heb je voor  35 euro of minder al een bed! Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend wacht er een lekker ontbijt voor iedereen in de salon. S’morgens kun je lekker aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water. En je hoeft je geenszins te haasten, want je mag tot 11 uur aan boord blijven.

En kun je je ideale accommodatie niet vinden dan kun je gerust contact met op ons opnemen. We zoeken graag naar een geschikte accommodatie op maat. Want de slaapschepen kunnen overal liggen waar water is.

Hotel goedkoop Den Haag Parlement  Budget hotel den haag slaapschepen strand  Hotel Den Haag slaapschepen  Goedkoop Hotel Den Haag slaapschepen  Hotel den haag Mesdag

Bekijk al onze hotelschepen in Den Haag