0517 234 234

hotelschepen

Hotel Dokkum

Kleine stad met grote geschiedenis

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Dokkum – Zoek je een leuke en originele overnachting in het Friese Dokkum? Boek dan een kamer op een hotelschip. Er zijn schepen beschikbaar voor bed and breakfast of hotel, dit is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of familie uitje. In de winter komen, schepen die zomers tochten zeilen over de Waddenzee en IJsselmeer, neerstrijken in de stad. Na een enerverende dag is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

 

Slapen op een schip is niet alleen verrassend maar ook voordelig

Als je met z’n tweeën komt heb je voor minder dan 40 euro heb je al een bed! Het is een prima manier van overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar voor iedereen in de salon. Bij mooi weer kun je lekker aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water. En je hebt de tijd, want uitchecken is pas om 12.00 uur.

Ons aanbod van schepen

Een bijzondere en originele overnachting aan boord van een hotelschip.
Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van snelle sportieve schepen tot fraaie sfeervolle accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook uitermate geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je specifieke wensen hebben voor het boeken van de ideale accommodatie of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

hotel dokkum

Hotel Dokkum

 

Alle hotelschepen
in Dokkum