0517 234 234

Hotel Fjoertoer op Terschelling

Comfortabel overnachten op Terschelling op een hotelschip

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Fjoertoer Terschelling

Uitgerust wandelen tijdens Fjoertoer Terschelling

De Fjoertoer Terschelling is een wandeltocht (17 en 22.5 km) over het Waddeneiland. De tocht gaat door bossen, strand en duinen. Onderweg zorgen eilander kunstenaars voor bijzondere vuur- en lichteffecten.

Zaterdagmiddag begint de Fjoertoer die tot laat in de avond duurt. Je zult tijdens deze wandeltocht het prachtige Terschelling op een hele andere wijze leren kennen. Want tijdens de Fjoertoer is de looproute namelijk verlicht door allerlei brandende houtstapels, vuurkorven, oude zeeboeien met een vuurtje erin en nog veel meer! Deze licht-objecten worden gemaakt door eilander kunstenaars en bewoners.

Overnachten op een slaapschip

Ook tijdens de Fjoertoer liggen er Slaapschepen in de haven van West-Terschelling. Daardoor is het vanaf de finish bij de Brandaris naar het slaapschip nog maar een klein stukje lopen. Aan boord vind je een comfortabel bed en in de ochtend een goed ontbijt. Bovendien is het er lekker warm, want de schepen hebben centrale verwarming aan boord.

De inschrijving voor de komende wandeltocht start eind november en via deze link vind je meer informatie over de Fjoertoer.

Zeilend naar de Fjoertoer?

Er zijn ook Fjoertoer zeilarrangementen.  Deze zeilvakanties zijn ook ideaal, want je hebt de overtocht, startkaarten, hotelovernachtingen én volpension. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Fjoertoer Terschelling