0517 234 234

groepsaccommodaties

Vakantiehuis en groepsaccommodatie Schiermonnikoog

Links het dorp en rechts de Waddenzee

Direct naar onze groepsaccommodatiesDirect naar onze groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties en vakantiehuisjes op Schiermonnikoog – Bezoek dit mooie natuurrijke eiland en breng de nacht door op een traditioneel zeilschip. In de zomer zeilen deze schepen over de Nederlandse wateren en in de winter dienen zij als slaapschepen in diverse steden in Nederland. Na een dag genieten van het eiland is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven. Overnachten in de haven van Schiermonnikoog is op zichzelf al een belevenis omdat dit een droogvallende haven is. Bovendien is het er bijzonder stil, er zijn weinig tot geen andere schepen en het havenkantoor is gesloten. Alles is stil en verlaten. Maar het dorp is op loopafstand, dus de gezelligheid is vlakbij.

Groepsaccommodatie op een hotelschip op het eiland

Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken.  Het is een bijzondere manier van samen zijn want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op.

Voor elke gelegenheid is er wel een passend schip beschikbaar, want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele hotelaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting op onze schepen kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Staat je ideale accommodatie er niet bij? neem contact met ons op

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je specifieke wensen hebben voor het boeken van de ideale accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

Alle groepsaccommodaties
in Schiermonnikoog