0517 234 234

Hotel Vlieland – Here Comes the Summer

Overnachten tijdens dit kleine maar fijne festival

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Here Comes the Summer

HCTS Vlieland: Vier het begin van de zomer

Hotel in de haven van Vlieland – De zomer begint op Vlieland met dit festival en de zomer eindigt met Into The Great Wide Open. Terwijl het weer steeds beter wordt en de dagen langer duren, start op Vlieland Here Comes The Summer. Het is kleinschalig en intiem, met recreatieruimte/poppodium de Bolder en het bospodium als enige twee podia. Alles gebeurt op en rondom het kampeerterrein Stortemelk. Het is een klein maar fijn festival in een prachtige omgeving. Genoeg tijd om te genieten van de rust en natuur van het eiland. En daarbij een bijzonder muziekprogramma, goed eten, danspartijen tot diep in de nacht en een uitdagend kinderprogramma.

Hotel Vlieland: Slapen op het water tijdens het festival

Je kunt tijdens dit festival op de camping een tentje neerzetten, maar het ook mogelijk om een hotelovernachting te boeken op een traditioneel slaapschip. Want ook tijdens dit festival is Slaapschepen.nl aanwezig. In de haven van Vlieland liggen diverse hotelschepen afgemeerd waarop je het gehele festival kunt overnachten. Aan boord wacht je een warm en goed bed en in de ochtend wordt in de gezellige salon het ontbijt geserveerd. Slapen op een slaapschip is comfortabel en goedkoop. De Slaapschepen liggen al jaren naar ieders tevredenheid speciaal voor dit festival in de haven.

Nu al vrijblijvend reserveren

Het is mogelijk om nu alvast een kamer te reserveren en indien je geen kaartje kunt bemachtigen dan is er de mogelijkheid om binnen 2 weken na de start van de kaartverkoop de reservering kosteloos te annuleren.

Algemene informatie ITGWO

Meevaren

Het is mogelijk om met de Slaapschepen mee heen en terug te varen. Een overtocht kun je een maand voordat het festival begint boeken.

Informatie Here Comes The Summer

Vlieland here comes the summer  here comes the summer  Here comes the summer overnachten  Here comes the summer hotel   vlieland

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Here Comes the Summer