0517 234 234

Hotel tijdens Here Comes the Summer op Vlieland

Overnachten tijdens dit kleine maar fijne festival

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Here Comes the Summer 2018
Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Here Comes the Summer 2018

Here Comes The Summer, vier het begin van de zomer mee op het mooie Vlieland

Hotel in de haven van Vlieland – De zomer begint op Vlieland met dit festival en de zomer eindigt met Into The Great Wide Open. Terwijl het weer steeds beter wordt en de dagen langer, start op Vlieland Here Comes The Summer. Het is kleinschalig en intiem, met de Bolder en het bos-podium als enige twee podia. Alles gebeurt op en rondom het kampeerterrein Stortemelk. Het is een klein maar fijn festival in een prachtige omgeving. Genoeg tijd om te genieten van de rust en natuur van het eiland. En daarbij een bijzonder muziekprogramma, goed eten, danspartijen in de nacht en een uitdagend kinderprogramma.

Hotel Vlieland: Slapen op het water tijdens het festival

Je kunt tijdens dit festival op de camping een tentje neerzetten maar het ook mogelijk om een hotel overnachting te boeken op een traditioneel slaapschip. Want ook tijdens dit festival is Slaapschepen.nl aanwezig. In de haven van Vlieland liggen diverse hotelschepen afgemeerd waar je het gehele festival kunt overnachten. Aan boord wacht je een warm en goed bed en in de ochtend wordt in de gezellige salon het ontbijt geserveerd. Slapen op een slaapschip is comfortabel en goedkoop. De slaapschepen liggen al jaren naar ieders tevredenheid in de haven speciaal voor dit festival.

Datum nog onbekend, maar je kunt wel al vrijblijvend boeken

Here Comes The Summer vindt over het algemeen plaats tijdens het laatste weekend van de meivakantie en in 2019 is dat van 3 t/m 5 mei.  De kaartverkoop start waarschijnlijk 19 januari. Je kunt nu alvast zorgeloos een kamer boeken want als het je niet lukt om een kaartje te bemachtigen of als de datum nog veranderd wordt en je niet kunt, dan mag je (binnen 72 uur na start kaartverkoop) kosteloos de boeking annuleren. Je loopt dus geen enkel risico! NB Als de datum anders wordt dan verandert je boeking automatisch mee natuurlijk.

Meevaren

Het is mogelijk om met de slaapschepen mee heen en terug te varen. Kijk hier voor de actuele afvaarttijden.

Informatie Here Comes The Summer

Vlieland here comes the summer  Vlieland here comes the summer  Here comes the summer hotel  Here comes the summer hotel   vlieland