0517 234 234

Hotel Into the Great Wide Open

Geniet van het festival en goed slapen op een slaapschip

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Into The Great Wide Open
Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Into The Great Wide Open

Into The Great Wide Open

Dit vierdaags festival waarvan de eerste editie in 2009 plaats vond op Vlieland is zeker het bezoeken waard. Het is een festival dat naast muziek ook aandacht besteedt aan beeldende kunst, film en natuur. Het is gericht op de cultuurliefhebber (met of zonder kinderen) die verlangt naar meer diepgang, rust, natuur en diversiteit. Optredens vinden plaats op een terrein van het eiland, dat omgebouwd wordt tot een festival-omgeving. Voorbeelden daarvan zijn het bospodium naast de bosvijver en in de tuin van de Nicolaaskerk in het dorp Oost-Vlieland. Er is een kunstroute uitgezet in het bos rond het festivalterrein. Kinderen worden tijdens het festival gezien als volwaardige bezoekers. Het festival biedt ze een uitdagend programma: kunstenaars creëren een stimulerende omgeving met een spannend en gevarieerd aanbod. Elk jaar nodigt de organisatie een artiest uit om een periode voor het festival op het eiland te verblijven en als artist in residence een muzikaal product te ontwikkelen wat op het festival gepresenteerd wordt.

Datum festival 2019 is bekend: 29 augustus t/m 1 september

De kaartverkoop start 2 februari om 10.00 uur. Je kunt nu alvast zorgeloos een kamer boeken want als het je niet lukt om een kaartje te bemachtigen dan kun je (binnen 72 uur na start kaartverkoop) kosteloos de boeking annuleren. Je loopt dus geen enkel risico!

Slaapschepen tijdens het festival in de haven

Ook tijdens het Into the Great Wide Open festival is Slaapschepen.nl aanwezig. In de haven van Vlieland liggen diverse schepen afgemeerd waar je het gehele festival kunt overnachten.

Algemene informatie ITGWO

  • Alle prijzen zijn inclusief ontbijt en een volledig opgemaakt bed.
  • Er moet voor min. 2 nachten geboekt worden.
  • Onze schepen zijn bijna allemaal beschikbaar vanaf donderdag tot maandag.
  • Wil je voor vier nachten boeken of een heel schip neem dan contact met ons op via 0517 234 234 of mail info@slaapschepen.nl
  • Je kan ook mee heen en terug varen op een slaapschip. De prijs voor een enkele reis is € 25,- p.p. ( kinderen tot 10 jaar gratis).
  • De inchecktijd op vrijdag kan voor sommige schepen later zijn dan 17:00 uur.
  • Ben je al eerder dan je Slaapschip op Vlieland dan kan je tijdelijk je bagage kwijt op een reeds aanwezig Slaapschip.
  • Slaapschepen regelt geen fietsen, kaartjes voor ITGWO of veerbootkaartjes.

Meer informatie over de overtochten naar en van Vlieland

Meer informatie over Into The Great Wide Open

Vlieland ITGWO Hotel Vlieland ITGWO Vlieland ITGWO Hotel Vlieland ITGWO

Je kunt ook met ons meevaren naar ITGWO

Met een aantal van onze schepen kun je meevaren naar en van het eiland. En kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie