0517 234 234

Hotel Into the Great Wide Open

Geniet van het festival en goed slapen op een slaapschip

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Into The Great Wide Open

LET OP: Het festival is afgelast. Helaas heeft de organisatie wederom moeten besluiten dat het festival “ITGWO: Let it happen” dit jaar ook in aangepaste vorm niet door kan gaan. Er zijn dit jaar dan ook geen Slaapschepen die naar het eiland gaan. 

Into The Great Wide Open Vlieland

Dit vierdaags festival waarvan de eerste editie in 2009 plaats vond op Vlieland is zeker het bezoeken waard. Het is een festival dat naast muziek ook aandacht besteedt aan beeldende kunst, film en natuur. Het is gericht op de cultuurliefhebber (met of zonder kinderen) die verlangt naar meer diepgang, rust, natuur en diversiteit.
Optredens hebben plaats op een terrein van het eiland, dat omgebouwd wordt tot een festival-omgeving. Voorbeelden daarvan zijn het bospodium naast de bosvijver en in de tuin van de Nicolaaskerk in het dorp Oost-Vlieland. Er is een kunstroute uitgezet in het bos rond het festivalterrein.

Kinderen zijn tijdens het festival volwaardige bezoekers. Het festival biedt ze een uitdagend programma: kunstenaars creëren een stimulerende omgeving met een spannend en gevarieerd aanbod. Elk jaar nodigt de organisatie een artiest uit om een periode voor het festival op het eiland te verblijven en als artist in residence een muzikaal product te ontwikkelen dat op het festival gepresenteerd wordt.

Slaapschepen tijdens het festival in de haven

Ook tijdens het Into the Great Wide Open festival is Slaapschepen.nl aanwezig. In de haven van Vlieland meren diverse schepen af waar je het gehele festival kunt overnachten. In de avond wacht je een opgemaakt bed en in de ochtend wacht je een heerlijk ontbijt. De schepen liggen vlakbij het strand, op 50 meter afstand kun je de zee al in.

Nu al vrijblijvend reserveren

Het is mogelijk om nu alvast een kamer te reserveren en indien je geen kaartje kunt bemachtigen dan is er de mogelijkheid om binnen 2 weken na de start van de kaartverkoop de reservering kosteloos te annuleren.

Algemene informatie ITGWO

Meer informatie over de overtochten naar en van Vlieland

Meer informatie over Into The Great Wide Open

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Into The Great Wide Open

Je kunt ook met ons meevaren naar ITGWO

Met een aantal van onze schepen kun je meevaren naar en van het eiland. En kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie