0517 234 234

Hotel Into the Great Wide Open

Geniet van het festival en goed slapen op een slaapschip

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Into The Great Wide Open

Into The Great Wide Open Vlieland

Dit vierdaags festival waarvan de eerste editie in 2009 plaats vond op Vlieland is zeker het bezoeken waard. Het is een festival dat naast muziek ook aandacht besteedt aan beeldende kunst, film en natuur. Het is gericht op de cultuurliefhebber (met of zonder kinderen) die verlangt naar meer diepgang, rust, natuur en diversiteit.
Optredens hebben plaats op een terrein van het eiland, dat omgebouwd wordt tot een festival-omgeving. Voorbeelden daarvan zijn het bospodium naast de bosvijver en in de tuin van de Nicolaaskerk in het dorp Oost-Vlieland. Er is een kunstroute uitgezet in het bos rond het festivalterrein.

Kinderen zijn tijdens het festival volwaardige bezoekers. Het festival biedt ze een uitdagend programma: kunstenaars creëren een stimulerende omgeving met een spannend en gevarieerd aanbod. Elk jaar nodigt de organisatie een artiest uit om een periode voor het festival op het eiland te verblijven en als artist in residence een muzikaal product te ontwikkelen dat op het festival gepresenteerd wordt.

Slaapschepen tijdens het festival in de haven

Ook tijdens het Into the Great Wide Open festival is Slaapschepen.nl aanwezig. In de haven van Vlieland meren diverse schepen af waar je het gehele festival kunt overnachten. In de avond wacht je een opgemaakt bed en in de ochtend wacht je een heerlijk ontbijt.

Exacte datum nog niet bekend, vrijblijvend boeken mogelijk

De exacte startdatum is op dit moment nog niet bekend, maar je kunt wel alvast een kamer op een slaapschip boeken. Dit is dan een vrijblijvende reservering. Zodra de data bekend zijn en je blijkt niet te kunnen dan mag je de reservering kosteloos annuleren. Ook kun je nog 2 weken annuleren na de start van de kaartverkoop. Dus als het je niet gelukt is om een kaartje te bemachtigen dan mag je ook kosteloos annuleren. Voor nu gaan wij ervan uit dat het festival het eerste weekend van september plaats vindt en wel van 4 t/m 6 september 2020.

Algemene informatie ITGWO

Meer informatie over de overtochten naar en van Vlieland

Meer informatie over Into The Great Wide Open

Vlieland ITGWO Hotel Vlieland ITGWO Vlieland ITGWO Hotel Vlieland ITGWO

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Into The Great Wide Open

Je kunt ook met ons meevaren naar ITGWO

Met een aantal van onze schepen kun je meevaren naar en van het eiland. En kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Meer informatie