0517 234 234

Hotel Maassluis – Zoek je een bijzondere en originele overnachting? Boek dan een bed and breakfast op één van onze hotelschepen die in de haven liggen. Dit is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of citytrip. Vanaf Maassluis kun je heel goed Rotterdam bezoeken. Na een dagje genieten van deze leuke havenstad of het bruisende Rotterdam en de omgeving is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Ons aanbod van schepen

Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Soms kun je het ideale schip niet vinden. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Mocht je specifieke wensen hebben of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

 

Alle hotelschepen
in Maassluis