0517 234 234

Muiden

Slapen op het water, verrassend en voordelig

Hotel Muiden – Zoek je een leuke en originele overnachting in deze historische havenstad? Boek dan een bed and breakfast op één van onze hotelschepen die in de haven liggen. Dit is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of citytrip. Gedurende het gehele jaar kun je overnachtingen boeken op een schip en in de winter wordt de vloot van hotelschepen aangevuld met schepen die zomers tochten zeilen en in de winter aanmeren in de stad. Na een dagje genieten van deze leuke havenstad is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Slapen op een schip is niet alleen bijzonder maar ook voordelig

Als je met z’n tweeën komt heb je voor minder dan 40 euro heb je al een bed! Het is een voordelige manier van overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar voor iedereen in de salon. Bij mooi weer kun je fijn aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water. En je hebt de tijd, want uitchecken is pas na 12.00 uur.

Ons aanbod van schepen

Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Soms kun je het ideale schip niet vinden. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Mocht je specifieke wensen hebben of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere stad? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.