0517 234 234

Hotel Schiermonnikoog

Kom tot rust op dit mooie eiland

Bekijk al onze hotelschepen in Schiermonnikoog

Hotel  Schiermonnikoog – Bezoek dit mooie natuurrijke eiland en breng de nacht door op een traditioneel zeilschip. In de zomer zeilen deze schepen over de Nederlandse wateren en in de winter dienen zij als slaapschepen in diverse steden in Nederland. Na een dag genieten van het eiland is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven. Overnachten in de haven van Schiermonnikoog is op zichzelf al een belevenis omdat dit een droogvallende haven is. Bovendien is het er bijzonder stil, er zijn weinig tot geen andere schepen en het havenkantoor is gesloten. Alles is stil en verlaten. Maar het dorp is op loopafstand, dus de gezelligheid is vlakbij.

Slapen op een schip is niet alleen verrassend maar ook voordelig

Voor minder dan 40 euro heb je al een bed! Het is een voordelige manier van overnachten tijdens een stedentrip of weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar voor iedereen in de salon. Bij mooi weer kun je lekker aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water. En je hebt de tijd, want uitchecken is pas na 12.00 uur.

Ons aanbod van schepen

Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Bekijk al onze hotelschepen in Schiermonnikoog