0517 234 234

hotelschepen

Hotel Utrecht, verrassend en voordelig

Een stad met veel historie

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Goedkoop hotel  – Bezoek deze centraal gelegen stad en overnacht op een slaapschip. Het centrum is gevuld met historische locaties en deze vormen samen de bijzondere binnenstad van Utrecht. Deftige stadskastelen zijn omgebouwd tot horecagelegenheden, oude opslagruimtes langs de Werf zijn de thuishaven van gezellige cafés, hippe winkels en restaurants. Zoek je een leuke en originele plek om te overnachten in deze prachtige stad? Boek dan een bed and breakfast op één van de hotelschepen die in de haven liggen. Dit is een originele en leuke manier van overnachten tijdens een weekendje weg of citytrip. Na een dagje genieten van deze veelzijdige stad ik kun je heerlijk uitrusten op één van de Slaapschepen in de haven.

Wakker worden op het water, dat is pas bijzonder

Slapen op een slaapschip is goedkoop en comfortabel. Als je met z’n tweeën komt heb je namelijk voor ongeveer 40 euro al een bed op een schip in Utrecht! Je verblijft op een hotelschip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut staat een comfortabel en opgemaakt bed op je te wachten. In de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar in de salon. Bij mooi weer kun je fijn aan dek zitten en een kop koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water.

Groepsaccommodaties in Utrecht

Onze schepen zijn er in verschillende soorten en maten. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Op zoek naar ander hotel?

Soms is het lastig om een goedkoop en leuk hotel niet vinden. Dan is het mogelijk om schepen vanuit andere plaatsen te laten invaren. Zo kun je bijvoorbeeld de overnachtingscapaciteit vergroten. Heb je specifieke wensen of andere vragen dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wil je een hotelovernachting in een andere stad dan in Utrecht? Ook dat is geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

binnenstad utrecht hotel  Hotel goedkoop utrecht budget slaapschepen Utrecht hotel Utrecht hotel slaapschepen overnachten

Alle hotelschepen
in Utrecht