0517 234 234

Voorstelling De Kleine Prins is geannuleerd

Overnachten op Vlieland

Stichting Boilerhouse LINK nodigt je om De Kleine Prins te ontmoeten. Het prachtige verhaal van Le Petit Prince, in 1943 geschreven door Antoine de Saint-Exupéry, is de bron van inspiratie voor een nieuwe voorstelling. Het is een grensverleggend plan, want voor deze voorstelling ga je op reis naar het betoverende Vlieland.

Op Vlieland staat de prachtige Nicolaaskerk uit 1641 en daar begint het verhaal van De Kleine Prins. De avond is dan al gevallen en in het licht van de kaarsen nemen de spelers je mee naar de prins die in de woestijn landt, de Sahara, en daar de vliegenier ontmoet. De voorstelling is een uitnodiging om terug te gaan naar de eenvoud, bij jezelf terug te vinden wat nog steeds in je zit.

Alle volwassenen waren eerst kinderen,
maar niet veel van hen herinneren het zich.
(Antoine de Saint-Exupéry, De Kleine Prins)

Bij zonsopgang vervolg je de reis, zoals in het boek, naar de Sahara van het Noorden, zoals de uitgestrekte zandvlakte in het westen van Vlieland wordt genoemd. In deze omgeving word je meegenomen naar de diepere lagen en kern van het verhaal.
Het wordt een sprookjesachtige midwinterbelevenis in twee dagen, waar theater, samen eten en drinken en de prachtige natuur van Vlieland, samenkomen.

Slaapschepen tijdens de voorstellingen in de haven

Ook tijdens de voorstellingen van De Kleine Prins zijn Slaapschepen aanwezig. In de haven van Vlieland meren diverse schepen af waar je kunt overnachten. Deze schepen zijn ingericht met een grote salon, meerdere hutten, toiletten, douches en centrale verwarming is de salon en de hutten.
Aan boord wacht je dan ook een opgemaakt bed in een lekker verwarmde hut. De schepen liggen vlakbij het strand en de bossen. De overnachting is zonder ontbijt want deze wordt verzorgd tijdens de voorstelling. In de keuken van het schip is wel de mogelijkheid om zelf een broodje te smeren. Er mag niet uitgebreid gekookt worden.

Boekingen voor een Slaapschip op Vlieland zijn alleen mogelijk in combinatie met een toegangskaart voor de voorstelling De Kleine Prins.