0517 234 234

hotelschepen

Hotel Vlieland

Met om de hoek het strand

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Vlieland – Zoek je een leuke en originele overnachting op dit mooie Waddeneiland? Boek dan een bed and breakfast op één van onze hotelschepen die in de haven van Vlieland liggen. Op Vlieland liggen echter niet het gehele jaar Slaapschepen, speciaal bij grote evenementen of feestdagen komen ze elk jaar aangevaren om tijdelijk het aantal hotelbedden op het eiland te vergroten.

Verblijven op een schip is een originele en leuke manier van overnachten. Na een dag genieten van het eiland is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Slapen op een schip is niet alleen verrassend maar ook voordelig

Het is een ideale manier van overnachten tijdens één van de vele evenementen op het eiland. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er een lekker ontbijt klaar voor iedereen in de salon. Bij mooi weer kun je lekker aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water. En je hebt de tijd, want uitchecken is pas na 12.00 uur.

Ons aanbod van schepen

De zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van vrienden, familie en collega’s voor bijvoorbeeld familiefeesten en bedrijfspresentaties- of uitjes.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Soms kun je het ideale schip niet vinden. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Mocht je specifieke wensen hebben of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere haven? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

Hotel Vlieland slaapschip Hotel Vlieland slaapschip ITGWO Hotel Vlieland slaapschip vuurtorenloop Hotel Vlieland slaapschip

Alle hotelschepen
in Vlieland