0517 234 234

Hotel Vuurtorenloop op Vlieland

Genieten van het eiland en overnachten op een slaapschip

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Vuurtorenloop Vlieland

Hotelschepen Vuurtorenloop Vlieland

Doe mee met de Vuurtorenloop en overnacht op een slaapschip in de haven van Vlieland. De schepen van Slaapschepen.nl zijn namelijk ook bij dit evenement aanwezig om je verblijf op het eiland zo aangenaam mogelijk te maken. Aan boord wacht een opgemaakt bed en in de ochtend staat een heerlijk ontbijt voor je klaar. Het is ook mogelijk om met de schepen heen en terug mee te varen.

Voor de ontspannen wandelaar of fanatieke hardloper

Dit evenement kent twee onderdelen, een wandeltocht en een uitdagende hardloopwedstrijd. De laatste is geschikt voor zowel de recreatieve als de prestatiegerichte hardloper. Omdat er naast de loopwedstrijd ook een wandelwedstrijd wordt georganiseerd, is dit weekend aantrekkelijk voor het hele gezin. Er is zelfs een jeugdloop voorafgaand aan het wandelen en hardlopen.
De hardlooproute gaat over het Noordzeestrand, langs de jachthaven, over de Waddendijk en dwars door het dorp. De afstanden zijn heel speciaal, want deze worden aangegeven door boeien en je kunt kiezen tussen 5 of 10 zeemijl. Oftewel 9,25 of 18,5 kilometer.
De wandeltocht voert door verrassende locaties en er is langs de route volop entertainment voor de deelnemers. De Vlielander vuurtoren ga je beklimmen en de tocht gaat soms dwars door woonhuizen en privétuinen.

Tijdens de Vuurtorenloop staat naast de sportieve prestatie het plezier voorop. Het is inmiddels verworden tot een loop- en wandelfeest met een goede sfeer, veel gezelligheid en volop genieten van het eiland. Ook voor de bezoeker die niet meedoet met de Vuurtorenloop valt er genoeg te beleven.

Compleet arrangement met overtocht, overnachtingen en maaltijden

Het is ook mogelijk om een compleet arrangement te boeken. Zo heb je de overtocht, de overnachtingen en de maaltijden in één keer geregeld. Hier vind je meer informatie over het zeilarrangement Vuurtorenloop.

Informatie en inschrijven Vuurtorenloop

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Vuurtorenloop Vlieland