0517 234 234

Hotel Vuurtorenloop op Vlieland

Genieten van het eiland en overnachten op een slaapschip

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Vuurtorenloop Vlieland

Hotelschepen Vuurtorenloop Vlieland

Doe mee met de Vuurtorenloop en overnacht op een slaapschip in de haven van Vlieland. De schepen van Slaapschepen.nl zijn namelijk ook bij dit evenement aanwezig om je verblijf op het eiland zo aangenaam mogelijk te maken. Aan boord wacht een opgemaakt bed en in de ochtend staat een heerlijk ontbijt voor je klaar. Het is ook mogelijk om met de schepen heen en terug mee te varen.

Voor de fanatieke hardloper

De uitdagende hardloopwedstrijd is geschikt voor zowel de recreatieve als de prestatiegerichte hardloper. Maar een weekendverblijf op het prachtige eiland is sowieso heel aantrekkelijk. Daarom is dit evenement geschikt voor het hele gezin. Er is zelfs een jeugdloop voorafgaand aan de hardloopwedstrijd voor volwassenen.
De route gaat over het Noordzeestrand, langs de jachthaven, over de Waddendijk en dwars door het dorp. Er zijn 3 afstanden: 5, 10 of 21,1 kilometer.

Tijdens de Vuurtorenloop staat naast de sportieve prestatie het plezier voorop. Het is inmiddels verworden tot een loopfeest met een goede sfeer, veel gezelligheid en volop genieten van het eiland. Ook voor de bezoeker die niet meedoet met de Vuurtorenloop valt er genoeg te beleven.

Compleet arrangement met overtocht, overnachtingen en maaltijden

Het is ook mogelijk om een compleet arrangement te boeken. Zo heb je de overtocht, de overnachtingen en de maaltijden in één keer geregeld. Hier vind je meer informatie over het zeilarrangement Vuurtorenloop.

Informatie en inschrijven Vuurtorenloop

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Vuurtorenloop Vlieland