0517 234 234

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2023

Voordelig hotelschip in centrum van Haarlem

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

Overnachten na enerverende dag op circuit Zandvoort

Hotel Zandvoort Holland – Circuit Zandvoort staat bekend als een echt ‘Old School’-circuit. Met snelle, glooiende en uitdagende bochten welke gevormd zijn door de natuurlijke duinen. Met een circuitlengte van 4,3 kilometer is het een van de kortere circuits op de F1-kalender. Bijna nergens anders racen coureurs zo vaak aan de racefans voorbij! Vanwege de korte pitstraat behoort een 3-stops strategie tot de mogelijkheden. Hierdoor is spektakel gegarandeerd.

Van 1 t/m 3 september 2023 zal er weer gereden worden op het circuit. Hierdoor zullen vele fans van over de hele wereld aanwezig zijn om hun helden voorbij te zien snellen.
Naast het team van Red Bull Racing komen ook de grote raceteams als Ferrari en Mercedes, met Vettel en Hamilton. Ronkende motoren, gierende banden en duizenden racefans op de tribune in Nederland; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt!

Overnachten op slaapschip Wyldefaert

Het slaapschip Wyldefaert is een unieke accommodatie in Haarlem welke tijdens de Heineken Grand Prix in Zandvoort een populaire keuze is voor bezoekers die op zoek zijn naar een bijzondere overnachtingsmogelijkheid.

Het schip, dat oorspronkelijk in 1917 werd gebouwd, is liefdevol gerestaureerd en omgebouwd tot een comfortabele en sfeervolle hotelaccommodatie. Het slaapschip biedt gasten niet alleen een unieke accommodatie, maar ook een bijzondere locatie om te genieten van de Heineken Grand Prix in Zandvoort. Het schip is gunstig gelegen op slechts 15-25 minuten rijden of treinen van het circuit en biedt gemakkelijke toegang tot de bezienswaardigheden en attracties in de omgeving.

Na een dag vol actie en spanning op het circuit, kunnen gasten ontspannen en tot rust komen aan boord van het slaapschip. Het hotelschip beschikt over een gezellige lounge, waar gasten kunnen genieten van een drankje en elkaars gezelschap. Het buitendek biedt ook een prachtig uitzicht op de omgeving en is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zonsondergang.

Al met al biedt het slaapschip Wyldefaert een unieke en onvergetelijke ervaring voor bezoekers die op zoek zijn naar een bijzondere accommodatie tijdens de Heineken Grand Prix in Zandvoort.
De Wyldefaert ligt van woensdag 30 augustus t/m maandag 4 september in Haarlem. Dus je kunt je verblijf ook nog uitbreiden met wat toeristische bezoekjes aan het strand of Amsterdam.
De overnachting is inclusief ontbijt, je zult genieten van de rust op het water.

Bezoek ook het mooie Zandvoort

Wordt de drukte op het circuit je te veel? Zoek dan het strand op. Zandvoort is namelijk erg geliefd onder toeristen. De badplaats trekt jaarlijks vele dagtoeristen vanwege haar schitterende stranden en omgeving. Zandvoort ligt ook nog eens vlakbij de drukstbezochte stad van Nederland: Amsterdam. De badplaats wordt daarom niet voor niks Zandvoort ‘Beach for Amsterdam’ genoemd. Ideaal dus om het raceweekend te combineren met een dagje strand of een uitstapje naar onze bruisende hoofdstad.

Meer informatie F1 Heineken Dutch Grand Prix

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix