0517 234 234

Terug naar selectie

Boathotel Rotterdam


Mooie groepsaccommodatie in het centrum van Rotterdam

Boathotel is een onlangs verbouwd klassiek vrachtschip van Nederlandse bodem. Het schip is nadat het 70 jaar dienst gedaan had als ‘werkpaard’ geheel verbouwd en omgetoverd tot een mooie groepsaccommodatie voor 14 personen. 

Ligplaats

Het schip bevindt zich in hartje centrum van Rotterdam. Midden in de historische haven zijn vrijwel alle bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft op loopafstand.
Let op: Per 1 april 2020 verhuist de Boathotel naar de marina Rotterdam op de Kop van Zuid. Adres: JB Bakemakade, ter hoogte van huisnummer 48. Op de Kop van Zuid bevinden zich onder andere het Luxor Theater en Hotel New York en nog vele andere restaurants. Het is een nieuwe bruisende plek in Rotterdam. Via de imposante Erasmusbrug loop je binnen 10-15 minuten naar het centrum. Het schip ligt op 5 minuten lopen van de metro en tram.

Het schip

De accommodatie bestaat dus uit twee appartementen die via een gang met elkaar verbonden zijn. De appartementen zijn zeer ruim en licht. En beide sfeervol ingericht. De apartementen hebben ieder een aparte opgang, keuken douche en sanitair en woonkamer. 

Appartement 4-6 personen

Het eerste appartement in de voormalige schipperswoning bestaat uit drie gedeeltes: achterin bevinden zich twee kamers met een 2-persoons bed. Direct naast de kamers is de badkamer met toilet en douche. Via een trap komt men in de stuurhut. Hier staat een kleine tafel en bank om heerlijk rustig wat te lezen of lekker van het uitzicht te genieten. Vervolgens komt men in een gezellige woonkamer met open keuken. In de woonkamer is een 2-persoons bedbank aanwezig.  De woonkamer heeft een 6 -persoons eettafel, internet en een flat-screen televisie. Via de woonkamer komt men op het ‘terras-dek’ waar het heerlijk toeven is in de zon.

Appartement 6-8 personen

In het voormalige vrachtruim van het schip is het tweede appartement gesitueerd. Voorin bevindt zich de doucheruimte met daarin twee douches. Op de gang zijn twee toiletten.
Vervolgens komt men in de zeer ruime en ‘loft-achtige’ woonkamer. Hier bevindt zich een royale bank die tevens als bedbank kan dienen. Daarnaast is er een zitgedeelte met twee comfortabele feauteuils en een tafel. Het appartement heeft een 8-persoons eettafel tafel die grenst aan de open keuken. De keuken is voorzien van vaatwasser , dubbele spoelbakken en een ruime koelvriescombinatie. Deze zeer ruime U-vormige keuken is zeer geschikt om voor grotere groepen een heerlijke maaltijd te bereiden.
Achter de woonkamer bevinden zich drie slaapkamers: twee slaapkamer met twee 1-persoons bedden die zowel naar elkaar toegeschoven kunnen worden als los van elkaar neergezet kunnen worden indien meer privacy gewenst is. De derde slaapkamer heeft een 2-persoon bedstede. Elke slaapkamer heeft eigen kastruimte en daarnaast ook nog kastruimte op de gang.
 
Indien je een appartement los wilt huren dan kan dat via deze link. 
 
Bekijk de mogelijkheden
Boathotel slaapschepen (2)
boathotel.boot-7-eetkamer-appartement-1
boathotel.boot-7-keuken-appartement-1
boathotel.woonzaal1.2
boathotel.eetkamer_2de-1
boathotel.slaapkamer1
boathotel.keuken1.2
boathotel salon
boathotel.woonzaal2.2
boathotel.badkamer.2
boathotel.eetkamer_2de-2
boathotel.slaapkamer2
boathotel.slaapkamer3.2
boathotel.slaapkamer4.2
plattegrond.boathotel
Meer afbeeldingen

Algemene voorzieningen

opgemaakt bed
centrale verwarming
gebruik keuken toegestaan
eetruimte
2-persoons bedden
1-persoons bedden

Sanitaire voorzieningen

gemeenschappelijke toiletten
gemeenschappelijke douches

Recreatieve voorzieningen

loungehoek

Capaciteit

Capaciteit overnachting14

Sanitair

Toiletten3
Douches3
Bekijk de mogelijkheden

JB Bakemakade 48, 3071 ME Rotterdam

Heb je een vraag over de Boathotel?

Heb je een specifieke vraag over dit hotelschip, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.