0517 234 234

Terug naar selectie

Willem Jacob Groningen


Overnachten op sportief schip

Deze sportieve en sfeervolle klipper ligt in de wintermaanden in de Oosterhaven in Groningen afgemeerd. Het schip is te boeken vanaf 10 personen en in totaal kunnen hier 24 tot 26 personen overnachten. 

Interieur

Aan de binnenzijde van het schip bevindt zich een sfeervolle en lichte accommodatie. Het interieur is ontworpen door Welmoed Bogers. In de winter van 2010/2011 is de accommodatie naar het voorschip uitgebreid, zodat een salon van 50 vierkante meter is ontstaan. Het voormalig vrachtruim is geheel beschikbaar voor de gasten. Er zijn banken langs de zijkant, en voor de rest is het interieur flexibel in te delen, voor een vergadering, lunch of diner, maar ook receptie of presentatie is goed mogelijk. Halverwege het ruim kan er een inzet wand geplaatst worden.


Comfort

Aan de stuurboord en bakboordzijde bevinden zich comfortabele, ergonomisch gevormde banken. Hier tegenaan staan de tafels. Tegen het middenschot aan staat de scheepsbibliotheek, met tal van boeken over de scheepvaart en zeilen. Voor de verwarming is een knusse haard ingebouwd, die veel warmte geeft en waar je de vlammen in kan zien. Het daglicht komt door grote bovenlichten naar binnen. In het dagverblijf kunnen veertig mensen tegelijkertijd aan tafel lunchen of dineren.
 

Kombuis

Aan de bakboordzijde bevindt zich een ruime kombuis. Hier bevindt zich een 6-pits boretti gasfornuis, voorzien van een elektrische oven. In de kommaliewant kast zijn zeevast de borden, kopjes en kommen geplaatst. Verder zijn er voldoende potten en pannen aan boord om een lekkere maaltijd te maken. Twee koelkasten, dubbele spoelbakken en een royaal werkblad complementeren het geheel.
 

Overnachten

In het voorste deel van het ruim kunnen we doormiddel van een ingenieus systeem 22 stapelbedden neerzetten. Er komt dan een scheidingswand tussen het dagverblijf en het slaapruim. Het schip krijgt hierdoor een grote gemeenschappelijke slaapruimte plus twee hutten voor in het schip. Eén hut heeft een tweepersoons bed, de andere een stapelbed. De 2-persoons hutten zijn in sommige gevallen gereserveerd voor de crew. 
 

Indeling schip

  • Capaciteit: 24 personen
  • Sanitaire voorzieningen: 1 douche en 2 toiletten.


Meer informatie

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen via de chat, telefoon of email.
 
 
Bekijk de mogelijkheden
willem jacob.groot
Dagverblijf - kopie
kombuis. willem jacob.groot
kooien-Willem-Jacob.groot
willem jacob.zeilend

Algemene voorzieningen

centrale verwarming
gebruik keuken toegestaan
inclusief eindreiniging
stapelbedden
dekbedden (met overtrek) inclusief
houtkachel
koelkast

Sanitaire voorzieningen

gemeenschappelijke douche
gemeenschappelijke toiletten

Recreatieve voorzieningen

stereoset

Capaciteit

Capaciteit overnachting24

Sanitair

Toiletten2
Douches1
Bekijk de mogelijkheden

Oosterhaven - Groningen

Heb je een vraag over de Willem Jacob?

Heb je een specifieke vraag over dit hotelschip, stel deze dan hier. Je krijgt van ons zo snel mogelijk antwoord.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heb je een meer algemene vraag kijk dan eens op onze Veelgestelde vragen sectie. Misschien is je vraag al beantwoord.