0517 234 234

hotelschepen

Enkhuizen

De parel van het IJsselmeer

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Enkhuizen – Bezoek deze mooie oude stad en breng de nacht door op het water. Het is een originele en leuke manier van overnachten in een havenstad. In de winter liggen hier schepen die zomers tochten zeilen over de Nederlandse wateren en in de winter neerstrijken in Enkhuizen. De schepen zijn ideaal als bed & breakfast en tevens zeer geschikt als groepsaccommodatie.

Slapen op een hotelschip is niet alleen verrassend maar ook voordelig

Als je met z’n tweeën komt heb je voor minder dan 40 euro heb je al een hotelbed! Het is een prima manier van overnachten tijdens een weekendje weg. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. En in de ochtend staat er voor iedereen een lekker ontbijt klaar in de salon. Bij mooi weer kun je heerlijk aan dek een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over de haven van Enkhuizen en het water. En je hebt de tijd, want uitchecken is pas na 12.00 uur.

Schepen in Enkhuizen

Een bijzondere en originele overnachting aan boord van een charterschip. Perfect voor vrienden, familie en collega’s. Onze zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van snelle sportieve schepen tot fraaie sfeervolle accommodaties. De schepen zijn, naast bed & breakfast en groepsaccommodatie, ook uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten en bedrijfspresentaties.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Mocht je specifieke wensen hebben voor het boeken van de ideale accommodatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zeiltochten vanuit Enkhuizen

Voor eendaagse of meerdaagse zeiltochten over de Waddenzee en het IJsselmeer kun je ook bij ons terecht. Op zeilendeschepen.nl kun je verschillende schepen vanuit Enkhuizen voor een unieke zeiltocht boeken. Perfect voor groepsuitjes, bedrijfs- en familie-uitstapjes of om gewoon eens helemaal weg te zijn. Ook is het mogelijk om, in combinatie met een overnachting een zeiltocht bij te boeken.

Alle hotelschepen
in Enkhuizen