0517 234 234

Hotel International Film Festival Rotterdam

Boek een slaapschip tijdens IFFR

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens IFFR

IFFR

Het International Film Festival Rotterdam is het grootste filmfestival van Nederland. Tijdens het festival worden ongeveer 500 lange en korte film vertoond, afkomstig vanuit alle delen van de wereld. De kleinere, onafhankelijke en artistieke film komen hier ruim aan bod en nemen een belangrijke plaats in. Dit filmfestival trekt jaarlijks vele bezoekers waaronder ook vele regisseurs en filmprofessionals uit ruim 50 landen. Naast films zijn er masterclasses, exposities en tal van leuke feestjes.

Eten en drinken
Naast het bekijken van de films kun je tijdens IFFR ook goed uitgaan, overdag en ’s nachts. Op de filmlocaties en in de Doelen kun je terecht voor eten en drinken en s’ avonds zijn er befaamde afterparty’s in de Rotterdamse schouwburg.

Locaties
Het hart van het filmfestival wordt gevormd door De Doelen, de Schouwburg en Pathé. Deze zijn allemaal gelegen aan het Schouwburgplein. Ook worden er films vertoond in het Oude Luxor aan de Kruiskade en bioscoop Cinerama aan de Westblaak. Iets verder weg is het Theater Lantaren Venster, deze is goed bereikbaar met de tram, metro of per fiets in ongeveer 10 minuten.

IFFR Alle actuele informatie over het film festival.

Overnachten op een slaapschip
Slaapschepen biedt IFFR aantrekkelijk geprijsde hotelkamers aan. Boek hier alvast een kamer met eigen sanitair. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar.

 

Bekijk al onze mogelijkheden tijdens IFFR