0517 234 234

Slaapschepen B2B

Tijdelijke huisvesting voor o.a. personeel, studenten en bezoekers evenementen

Een slaapschip is de ideale oplossing voor tijdelijke huisvesting van personeel bij langdurige bouwprojecten of gasten tijdens congressen of evenementen
Slaapschepen.nl beschikt over een breed assortiment schepen op verschillende luxe niveau’s. Wij bieden naast de reguliere overnachtingen voor particulieren ook overnachtingsmogelijkheden aan voor personeel of gasten op locaties in binnen- en buitenland tijdens grote projecten. Hiervoor hebben we een aparte website: Hotelschepen.nl. Overal waar water is, kunnen wij huisvesting realiseren door gebruik te maken van onze hotelschepen. Hierin onderscheidt Hotelschepen zich ten opzichte van andere aanbieders, die vaak toch gebonden zijn aan een vaste plek.

Huisvesting daar waar nodig is

Hotelschepen.nl is gespecialiseerd in het verzorgen van personeelshuisvesting, huisvesting arbeidsmigranten, woonruimte of hotelaccommodatie op een zelf gekozen locatie. Dit kan voor een week zijn maar ook voor meerdere jaren. Elk project heeft zijn eigen voorwaarden en budget en samen met de klant wordt gekeken naar de mogelijkheden en gezocht naar de perfecte locatie voor het tijdelijke hotel. Hotelschepen beperkt zich daarbij niet alleen tot Nederland. De levering van onze schepen kan plaats vinden in heel Europa en eventueel daarbuiten.

Van basic tot luxe

Hotelschepen.nl biedt een grote variatie aan accommodaties. Hierin is Hotelschepen.nl uniek. Omdat wij zeer diverse schepen aanbieden, kunnen wij aan praktisch elke wens voldoen. De schepen die wij aanbieden variëren bijvoorbeeld in capaciteit en luxe. Je kunt ervoor kiezen dat je gasten een privékamer krijgen of dat ze overnachten op een gedeelde hut. Er zijn schepen met basic voorzieningen zoals kamers met eigen douche/toilet en een eetzaal en er zijn luxere schepen met o.a. een fitnessruimte, dakterras, zwembad en aparte bar. Afhankelijk van het budget en de voorwaarden stemmen wij het complete plaatje van de tijdelijke personeelshuisvesting af op de wensen van de klant. Vraag ons gerust naar meer informatie of neem een kijkje op onze zuster website hotelschepen.nl.

Ondersteuning tijdens het traject

Ons team kan, indien het nodig is, ondersteuning geven tijdens de voorbereidingen van het gehele traject. Buiten het aanbieden en leveren van de hotelschepen als tijdelijke huisvesting, staat Hotelschepen.nl garant voor een goede begeleiding tijdens het proces van het inzetten van een drijvende accommodatie. Door onze ervaring kennen we alle kleine en grote obstakels waar je tegenaan kunt lopen als klant. Graag helpen wij waar mogelijk en dragen wij oplossingen aan zodat het hele traject soepel verloopt. In sommige gevallen zal er bijvoorbeeld overleg met overheden moeten plaats vinden of moet er bij uitzondering een vergunningentraject ingeslagen worden. Hierin heeft Hotelschepen.nl ruime ervaring en kan zij daarbij ondersteunen. Mocht je onze schepen bij het project inhuren dan krijgt je ook te maken met het inchecken van de gasten of het personeel. Ook hierbij kunnen wij helpen, wij kunnen dit zelfs geheel overnemen zodat het gehele incheck en boardingtraject goed geregeld is. Op de locatie van het hotelschip moeten natuurlijk ook alle voorzieningen geregeld worden zodat het schip kan fungeren als volwaardig hotel. Hotelschepen.nl zorgt voor de aanwezigheid van water, elektriciteit en WiFi. Ook de afvalverwerking wordt geheel geregeld door ons.  

Lees verder…