0517 234 234

hotelschepen

Hotel Sneek

Een waterstad met veel historie

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Sneek De watersport en de toeristische sector hebben zich in Sneek breed ontwikkeld. Dit komt door de ligging van de stad in een waterrijk gebied en de aanwezigheid van een bewonderenswaardige historische binnenstad.

In Sneek worden diverse grote evenementen georganiseerd. Het grootste en bekendste is uiteraard de Sneekweek, begin augustus. De Sneekweek is het grootste zeilevenement op binnenwater in Europa. Dit vindt plaats op het Sneekermeer waar ook twee wedstrijden van het SKS Skutsjesilen gehouden worden, namelijk vanaf Terherne en als afsluiting van de jaarlijkse competitie vanaf Sneek.

Een echte Friese stad

Als onderdeel van de Friese Elfsteden is Sneek de tweede stad die door de Elfstentocht wordt gepasseerd. De 11 Stedenfietstocht doet de stad natuurlijk ook aan. Wie in Sneek komt moet een stukje van de lokale specialiteit Drabbelkoek proberen en een glaasje beerenburg van Weduwe Joustra. In Sneek spreekt de bevolking een eigen dialect: het Snekers.

Bezoek Sneek en slaap op een Slaapschip

Het is een voordelige manier van overnachten tijdens je bezoek aan Sneek. Je slaapt op een schip met als centraal middelpunt een sfeervolle salon. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle hotelschepen
in Sneek