0517 234 234

hotelschepen

Hotel Terschelling

Slapen in de schaduw van de Brandaris

Direct naar onze hotelschepenDirect naar onze hotelschepen

Hotel Terschelling – Zoek je een leuke en originele overnachting op dit leuke Waddeneiland? Boek dan een bed and breakfast op één van onze hotelschepen die in de haven van West-Terschelling liggen. Op Terschelling liggen echter niet het gehele jaar Slaapschepen, speciaal bij grote evenementen of feestdagen komen ze aangevaren om tijdelijk het aantal hotelbedden op het eiland te vergroten. Verblijven op een schip is een originele en leuke manier van overnachten. Na een dag genieten van het eiland is het een prima thuiskomen op één van de Slaapschepen in de haven.

Slapen op een schip is voordelig en vooral ook erg leuk

Het is dé manier van overnachten tijdens één van de vele evenementen op het eiland. Je slaapt op een schip met als middelpunt een sfeervolle salon.  Hier staat in de ochtend een lekker ontbijt klaar. In je hut wacht een comfortabel en opgemaakt bed. Bij mooi weer kun je heerlijk aan dek gaan zitten en een kopje koffie drinken terwijl je uitkijkt over het water.

Het aanbod van schepen

De zeilcharterschepen zijn er in verschillende soorten en maten. Van sfeervolle sportieve schepen tot fraaie luxe accommodaties. De schepen zijn, naast bed and breakfast ook zeer geschikt als groepsaccommodatie voor gezelschappen van familie, vrienden en collega’s.
Soms kun je het ideale schip niet vinden. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Mocht je specifieke wensen hebben of andere vragen? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting in een andere haven? Geen probleem want er zijn nog veel meer Slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

Hotel Terschelling strand Terschelling slaapschepen hotelschepen Terschelling slaapschepen Hotel Terschelling Berenloop Hotel Terschelling Oerol

Alle hotelschepen
in Terschelling