0517 234 234

Werken bij Slaapschepen.nl

Slaapschepen.nl is een onafhankelijk boekingskantoor voor charterschepen. Wij beschikken landelijk over het grootste aanbod schepen en kunnen daardoor bij elke aanvraag het meest geschikte schip aanbieden.  Als je bij ons boekt, betaal je dezelfde vaste prijs als elders.  Begeleid van het beste advies. Onze medewerkers zijn dagelijks van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar. Zij helpen je met hun vakbekwame kennis graag verder bij het zoeken naar een passend slaapschip. Naast Slaapschepen.nl is er nog het onderdeel: Zeilendeschepen.nl.
Het bedrijf begon in 2010 in Franeker en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sterke, betrouwbare partner in de charterwereld. Het kantoor is vanaf 2015 gevestigd in Leeuwarden.


Onze cultuur

Het is belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we dingen doen zoals we ze doen. En dat iedereen onze belangrijkste waarden uitstraalt. Dit uit zich in hoe we met elkaar omgaan en wat ons met elkaar verbindt. Wat is kenmerkend aan ons en waar staan we voor?

Creatief

We komen samen tot innovatieve oplossingen. Dit is nodig wanneer de markt niet te voorspellen is en er snel geanticipeerd moet worden. Daarom is het van belang dat we flexibel zijn. Dit maakt het werk onvoorspelbaar en afwisselend. Geen dag is hetzelfde.

Plezier

We zijn begonnen met een klein hecht team waar naar elkaar wordt omgekeken. Nu we steeds meer groeien is dat nog steeds hetzelfde gebleven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier in hun werk hebben en dat iedereen op zijn plek zit.

Eerlijk

We zijn transparant in onze handelingen. We zijn eerlijk, direct en open tegenover elkaar en naar klanten toe.

Klantgericht en klantvriendelijk

We denken graag mee, bieden maatwerk en persoonlijke service. Dit uit zich door naar de klantbehoeften te luisteren en deze centraal te stellen. Maar wat zeker bij ons niet mag missen is onze klantvriendelijkheid. Het ‘wauw-gevoel’ bij een klant creëren, ook al kunnen we geen oplossing aanbieden, is minstens net zo belangrijk.

Expert

Met onze ervaring en kennis leveren we kwaliteit. Ons team heeft affiniteit met de scheepsindustrie. Sommige medewerkers wonen op een schip, hebben een charterchip of zeilboot. Hierdoor kunnen we gemakkelijk onze eigen ervaringen met de klant delen.

Waar we naartoe willen

Werken bij Slaapschepen is nooit saai, omdat we hollen of stilstaan. De markt is onvoorspelbaar en daarom is het van belang dat het bedrijf wendbaar is en zich snel kan aanpassen. We denken mee met onze klanten en maken ze bewust van de kansen die wij zien. Waar het bij ons nu en in de toekomst om gaat, is het leuk hebben met elkaar.