0517 234 234

Werken bij Slaapschepen.nl

Werken bij Slaapschepen.nl? Dat kan! We zijn groeiende en zoeken collega’s die met enthousiasme bij ons aan de slag willen. Er zijn regelmatig openstaande vacatures bij Slaapschepen.nl. Bekijk het overzicht actuele vacatures om te kijken of jouw uitdaging bij ons begint. Je mag ook gerust contact met ons opnemen om kennis te maken. Je kunt jouw gegevens naar ons sturen voor een open sollicitatie.


Onze cultuur is wie we zijn als organisatie

Onze cultuur is overal hetzelfde. Intern bij medewerkers, bij klanten en bij relaties. Wat is kenmerkend aan ons en waar staan we voor?

Creatief

We komen samen tot innovatieve oplossingen. Dit is nodig wanneer de markt niet te voorspellen is en er snel geanticipeerd moet worden. Daarom is het van belang dat we flexibel zijn. Dit maakt het werk onvoorspelbaar en afwisselend. Geen dag is hetzelfde.

Plezier

We zijn begonnen met een klein hecht team waar naar elkaar wordt omgekeken. Nu we steeds meer groeien is dat nog steeds hetzelfde gebleven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier in hun werk hebben en dat iedereen op zijn plek zit.

Eerlijk

We zijn transparant in onze handelingen. We zijn eerlijk, direct en open tegenover elkaar en naar klanten toe.

Klantgericht en klantvriendelijk

We denken graag mee, bieden maatwerk en persoonlijke service. Dit uit zich door naar de klantbehoeften te luisteren en deze centraal te stellen. Maar wat zeker bij ons niet mag missen is onze klantvriendelijkheid. Het ‘wauw-gevoel’ bij een klant creĆ«ren, ook al kunnen we geen oplossing aanbieden, is minstens net zo belangrijk.

Expert

Met onze ervaring en kennis leveren we kwaliteit. Ons team heeft affiniteit met de scheepsindustrie. Sommige medewerkers wonen op een schip, hebben een charterchip of zeilboot. Hierdoor kunnen we gemakkelijk onze eigen ervaringen met de klant delen.