0517 234 234

Waddenzee

Overnachten op 't Wad, hoe bijzonder is dat?

Bekijk al onze groepsaccommodaties in Waddenzee

Hotel Groepsaccommodatie Waddenzee Zoek je een accommodatie voor een leuke en originele overnachting met een groep? In Zoutkamp ligt een mooi schip klaar die zeer geschikt is voor een overnachting met vrienden, familie of collega’s. Je kunt er voor kiezen om in de haven te blijven of om los te gooien en te overnachten op het Wad. Zodra je Waddenzee opvaart ervaar je direct de weidsheid en stilte van dit bijzondere natuurgebied. Overnachten op het Wad, hoe bijzonder is dat?

Groepsaccommodatie

Indien je een schip voor een groep huurt dan heb je de beschikking over de gehele accommodatie: de hutten, salon en in de meeste gevallen ook de keuken. Het is een bijzondere manier van samen zijn, want je hebt alles zelf in de hand. Geniet van elkaars gezelschap, niemand hoeft naar huis want er zijn genoeg bedden voor iedereen. Maak een maaltijd klaar in de goed uitgeruste keuken en eet deze gezellig met elkaar aan de grote tafels op.

Voor elke gelegenheid is er wel een geschikt schip beschikbaar, want een hotelschip is ideaal als mobiele en flexibele hotelaccommodatie of als goedkoop alternatief op een reguliere hotel overnachting. Tijdens een overnachting op onze schepen kan eventueel ook de catering geregeld worden.

Staat je ideale accommodatie er niet bij?

Mocht het ideale schip er niet tussen staan. Dan kunnen wij schepen vanuit andere plaatsen laten invaren zodat de overnachtingscapaciteit vergroot wordt. Heb je speciale wensen hebben voor het boeken van de perfecte accommodatie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Wil je een hotelovernachting ergens anders? Geen probleem want er zijn nog veel meer slaapschepen verspreid over Nederland en het buitenland.

_waddenzee_stengweg-_texel_1 waddenzee_zon waddenzee wad-zon

Bekijk al onze groepsaccommodaties in Waddenzee