0517 234 234

Werken bij Slaapschepen.nl

Catering chef

Zoek jij een leuke en afwisselende baan in de keuken? Als catering kok ga jij aan de slag op een stilliggend passagiersschip op het Duitse waddeneiland Borkum.
Wij hebben vaste gasten aan boord voor een periode van minimaal drie maanden en varen dus niet! Samen met de hotelmanager ben jij het vertrouwde gezicht voor onze groep van minimaal 20 en maximaal 60 gasten.
Onze gasten zijn overdag hard aan het werk in de buitenlucht en worden ’s avonds blij van een stevige, voedzame maaltijd.
Ze starten de dag met een ontbijtbuffet en maken dan zelf hun lunchpakket.

Inhoud functie

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

Wat bieden wij jou?

Ervaring

Cateringmedewerkers

Voor ons project op een Slaapschip in Den Over zijn we op zoek naar cateringmedewerkers.
Zoek jij een leuke en afwisselende baan in de horeca? Als catering medewerker/ster ga jij aan de slag op een rivier cruiseschip met als vaste ligplaats Den Oever. Wij hebben vaste gasten aan boord voor een periode van minimaal drie jaar en varen dus niet!

Inhoud functie

Functie eisen

Arbeidsvoorwaarden

Al enthousiast? Reageer direct!

F&B supervisor

Voor ons buffetrestaurant op het water zijn wij op zoek naar een hands-on supervisor. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en per direct beschikbaar? Dan ben jij wellicht onze nieuwe F&B Supervisor!

Als F&B supervisor ben je voornamelijk operationeel aan het werk. Daarnaast heb je een aantal administratieve taken. Je bent creatief, flexibel en werkt efficiënt. Er is ruimte genoeg voor ideeën en verbeteringen, je kan al je creativiteit in deze functie kwijt. Een erg gevarieerd takenpakket dus!

Wij bieden

Inhoud functie

Functie eisen

Heb je interesse stuur dan je CV naar info@slaapschepen.nl en voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0517-234234