0517 234 234

Werken bij Slaapschepen.nl

Project manager
32-40 uur | 03-01-2022 | Leeuwarden

Jij hebt de leiding over projecten die onder zijn/haar leiding worden uitgevoerd en houdt zich van begin tot einde bezig met de realisatie ervan. De opstart van het project is een grote uitdaging en hier zal je voornamelijk op focussen. Je analyseert mogelijke risico’s, problemen of veranderingen die van invloed kunnen zijn op de uitvoering en deadlines van het project en stuurt bij waar noodzakelijk. Hierbij is het van belang dat je een representatieve en positieve houding uitstraalt tegenover de klant en het personeel aan boord. In de praktijk ben je veel op pad om de projecten te bezoeken. Denk hierbij aan locaties zoals Den Oever en Rotterdam. Maar je zal ook op kantoor in Leeuwarden je werkzaamheden verrichten.

Jouw taken zijn:

Mobilisatie schip

Mobilisatie operationeel

Lopend project

Personeel

Wat jij meebrengt:

Je krijgt van ons:

Uiteraard staat daar ook iets tegenover. Het uitgangspunt is een 32 of 40-uurscontract voor 7 maanden, met de intentie nog veel langer samen te werken. Verder mag je het volgende verwachten:

Lijkt dit iets voor jou? Solliciteer dan nu naar de functie van project manager door te e-mailen naar personeel@slaapschepen.nl