0517 234 234

Werken bij Slaapschepen.nl

Wij zijn per direct opzoek naar een catering medewerker voor het ontbijt voor 4 ochtenden in de week. Het betreft werkzaamheden van dinsdag t/m vrijdag op een stilliggend slaapschip in Den Oever. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd voor een groep van circa 30 tot 90 personen.
Het werk start per direct en is voor 16 uur per week.
Het salaris is marktconform. Indien gewenst kun je aan boord overnachten.

Vereisten:

Heb je interesse stuur dan je CV naar info@slaapschepen.nl en voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0517-234234

Wij zijn voor een langere periode op zoek naar een zelfstandig werkende kok (m/v) voor een stilliggend hotelschip in Den Helder. De werkzaamheden omvatten het bereiden van het ontbijt en diner in buffetvorm voor de gasten: een kleine groep tussen de 15 en 18 personen.
Het werk start per direct en is in ieder geval tot half december 2019. Je dient beschikbaar te zijn voor minimaal 40 uur per week. Indien gewenst kun je aan boord overnachten.

Vereisten:

Heb je interesse stuur dan je CV naar info@slaapschepen.nl en voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0517-234234Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkende kok (m/v) voor een stilliggend hotelschip in Den Helder. De werkzaamheden zijn door de week. Je dient het diner in buffetvorm (en eventueel ontbijt) te bereiden voor de gasten (tussen de 10 en 18 personen).
Het betreft tijdelijk werk en start 16 september. Minimaal een week of langer.

Wij zoeken:

Heb jij zin en ben je een doorpakker met een positieve instelling? Neem dan contact op met ons via louise@slaapschepen.nl of bel 0517-234234.


Wij zijn per direct op zoek naar een hotelmanager of gastheer die gedurende de komende weekenden de zorg draagt voor een hotelschip in Den Helder. We zoeken iemand die klantvriendelijk is en zelfstandig kan werken. Omdat het op een schip is dien je ook technische problemen te kunnen signaleren en (kleine) problemen te kunnen oplossen. Denk hierbij aan het starten van een aggregaat of iets dergelijks.
Het gaat om een tijdelijke aanstelling van een paar weken.

Vereisten

Heb je interesse stuur dan je CV naar info@slaapschepen.nl en voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 0517-234234