0517 234 234

Tijdelijk een kantoor huren op een hotelschip

Werken in een veilige kantoorruimte op een hotelschip

Werken in quarantaine op een schip

Schepen die op dit moment niet kunnen varen bieden kantoorruimte aan voor werkgevers en werknemers die een tijdelijke werkplek zoeken. Deze schepen hebben namelijk diverse ruimtes beschikbaar die zeer geschikt zijn als tijdelijke kantoor. Hierdoor kunnen de werkzaamheden op een aangename en veilige manier doorgaan.

Betaalbare werkruimte huren

Deze werkplekken zijn voor een schappelijke prijs te huur zodat iedereen die behoefte heeft aan een plek er terecht kan. Ook de thuiswerker die een rustige plek zoekt kan hier een dag komen werken. De werkruimte of kamers zijn per dag en per midweek te huur.
De schepen zijn niet gebonden aan één vaste plek. Indien je voor een langere periode een kantoorruimte zoekt dan is het mogelijk om een schip te varen naar elke gewenste locatie. Zolang er water is natuurlijk.

Van hotelkamer naar tijdelijk kantoor

Een hotelschip heeft een perfecte indeling en is een goede oplossing voor deze tijdelijke maatregelen. Je kunt de hotelkamers als kantoorruimte gebruiken waarbij elke werknemer een kamer met eigen sanitair heeft. De kamers zijn ruim genoeg voor het tijdelijk verhuren als een kantoor. De kamers zijn voorzien van Wifi en een telefoonaansluiting. Aan boord worden uiteraard alle maatregelen genomen om te voldoen aan alle geldende maatregelen. Dit gebeurd onder andere d.m.v. één looprichting aan boord, veelvuldig alles reinigen en het werken op een kamer met eigen toilet.

Uitbreiding van je kantoor

Zoek je een tijdelijke uitbreiding van je kantoor? Of een grote ruimte waarbij je werknemers op ruime afstand van elkaar kunnen werken? Dan kun je ook de salon van een schip als kantoorruimte huren. Hier staan meerdere tafels, iedereen kan nog steeds communiceren met elkaar, maar wel op gepaste afstand. Een salon kan gehuurd worden door een kleine groep van ongeveer 4 tot 6 personen.